Komentirajte članke portala www.avtomobilizem.com, podajte mnenja in ideje o izboljšavah

ribarko
Nov uporabnik

Ali je mogoče kontaktirati uporabnika?

Napisal/-a ribarko Ne mar 09, 2025 7:19 pm

Živijo,

Že iz vprašanja se vidi, da sem nov na forumu...
Zanima me ali obstaja način, da se sporoči uporabniku, da je nov post na temi, ki jo je ta uporabnik začel.

Če nisem bil jasen, me vprašajte.
Lp,

slemarko
Nov uporabnik

Re: Ali je mogoče kontaktirati uporabnika?

Napisal/-a slemarko Ne mar 09, 2025 8:28 pm

Na vrhu teme imaš desno štiri male ikone, tretja je oko, ko klikneš oz. greš z miško čez, ti napiše "obveščaj o prispevkih". Mislim, da je to to.
1994 Fiat Tipo 1,8 i.e.-prodano, 1996 Bmw 318 ti compact-prodano, 1999 Bmw 323 ti compact-prodano, 2002 Citroen Berlingo 1.6 16v-prodano
1996 MB C200 aut, 2000 MB C180, 2002 Dodge Durango 5.9 R/T, 2007 Jeep GC 3.0 CRD, 2008 Peugeot Partner 1.6 16V

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Re: Ali je mogoče kontaktirati uporabnika?

Napisal/-a MacTron Po mar 10, 2025 1:20 pm

Kljub temu, da gre tukaj verjetno za kontaktiranje uporabnika kot avtorja teme, bom zaradi dvoumnosti izpostavil še uporabnika v prvi osebi in sicer:

1. Neposredno: Kot ste že omenili z zastavljenjem vprašanja v temo ter tako v kolikor ima avtor teme in vsi ostali sodelujoči vklopljen način, ki ga je opisal uporabnik slemarko, jih o tem portal/forum tudi obvesti. Prav tako se to lahko stori že med kreiranjem prispevka ter obkljuka: obvesti me, ko kdo objavi prispevek.
2. Za nove uporabnike: S konstruktivnim sodelovanje v raznih temah dodate nekaj v dobrobit skupnosti ter s tem dejanjem po 10 postih/temah aktivirate ZS. Tako lahko dotičnemu uporabniku pošljete sporočilo.
3. Posredno: Vsi uporabniki lahko svoje teme in kjer sodelujejo vidijo tudi v rubriki: moji prispevki (levo zgoraj) ter tako spremljajo zadnje odgovore. Širše to velja tudi pri: novi prispevki ali pa desno zgoraj ikona dialog: zadnje teme. Vse te rubrike ter ostale pa so lokacijsko podobne na vseh napravah (pc, telefon, tablica, smart tv itd).

Ostali načini so del GDPR-ja (zaščita osebnih podatkov ID email) pod pravnim poukom.
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com
Vrni se na Obvestila in predlogi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov