To je to

DevilJDM je napisal/-a:bilo je kar fajn, ceprov nikakor ni slo. Asvalt je bil pa ocitno zelo mrzel saj so bili casi dosti slabsi kot prejsnic.
Aja, pa zanima me kdo je bil s tem cudni Audijem? Cel krog se ni hotel umakniti, in fura lepo linijo, ceprav sem ga nek na sredi opomnil s troblo. Ampak to se nebi blo tok hudo, ce se nebi v sred zadnjega ovinka kar ustavil. Sel sem za par cm mimo njega![]()
![]()
speedfreak je napisal/-a:Jaz bi že imel GT verzijo, samo so redke kot slovenci v Velenju
Wheelie je napisal/-a:DevilJDM je napisal/-a:bilo je kar fajn, ceprov nikakor ni slo. Asvalt je bil pa ocitno zelo mrzel saj so bili casi dosti slabsi kot prejsnic.
Aja, pa zanima me kdo je bil s tem cudni Audijem? Cel krog se ni hotel umakniti, in fura lepo linijo, ceprav sem ga nek na sredi opomnil s troblo. Ampak to se nebi blo tok hudo, ce se nebi v sred zadnjega ovinka kar ustavil. Sel sem za par cm mimo njega![]()
![]()
sory to sm biv jest k mi je kolega avto posodu a avto sm sam 2x v lajfu furu pa še to sm sam speljevat probavu pol mi je pa kolega reku da se nej umaknem da je en zamano sm se pa ustrašu pa sm preveč bremzo stisnu pa je crknu tko da sory ni blo zanalašč
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost