Edmunds.com je napisal/-a:Mitsubishi made a decision when developing its Evo X to go upscale. No longer was it good enough to kick Subaru's ass. Now it wanted to go after the big players in the sport sedan market.
LoCo je napisal/-a:skopusnik je napisal/-a:Ja lahko bi res objavli, kdo vse je prijavljen do sedaj
Bo na timeattack.si objavljeno, ko bo pripravljen formatting.
ManIAK je napisal/-a:LoCo je napisal/-a:skopusnik je napisal/-a:Ja lahko bi res objavli, kdo vse je prijavljen do sedaj
Bo na timeattack.si objavljeno, ko bo pripravljen formatting.
Edmunds.com je napisal/-a:Mitsubishi made a decision when developing its Evo X to go upscale. No longer was it good enough to kick Subaru's ass. Now it wanted to go after the big players in the sport sedan market.
croma_man je napisal/-a:LoCo je napisal/-a:ManIAK je napisal/-a:LoCo je napisal/-a:Bo na timeattack.si objavljeno, ko bo pripravljen formatting.
Sam da se wuky zbudi :$
to zna še trajat
LoCo je napisal/-a:Odštevamo"Posted: 7:52"
ManIAK je napisal/-a:Jebemt!.... Schkorc-a sem čakal, pol pa vidim tole.![]()
Schkorc - Renault
drmocar je napisal/-a:
R 26 je napisal/-a:Al sm js neumen al neki...nikjer nism zasledil kolk se plača, pa kje se plača, mau me pa mika da bi pršu.
wuky je napisal/-a:...
PS: Schkorc sem jo pomanjšal kolikor se je dalo, da bomo bolj okoljevarstveni
=ZiAn= je napisal/-a:Heh Schkorc in Drmo, a vidva se gresta pa kateri ima več zobnikov pa bolj zaprt diffDrugače pa tokrat na žalost samo za fotoaparatom ampak kaj moremo, tudi tako pride...pa ravno ko bo končno malo več Peugeotov na progi :/
Lp
speedfreak je napisal/-a:Jaz bi že imel GT verzijo, samo so redke kot slovenci v Velenju
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov