Peko je napisal/-a:Danes se peljem po gorenjki proti ljubljani skozi šentviški predor in proti koncu predora z 80km/h
(kar je tudi omejitev), pospešim na 130km/h. V tistem trenutku zagledam parkiran ford
na desni strani ob koncu predora, takoj zatem se pobliska in sedaj me zanima kakšno kazen lahko pričakujem?
Peko je napisal/-a:z 80km/h (kar je tudi omejitev), pospešim na 130km/h. Lp
geronimo je napisal/-a:Kako je pa na Golovcu, če pelješ iz NM smeri proti LJ? A tam je tudi kakšna tabla takoj, ko prideš ven iz tunela? Sicer je bila precej gužva in je iz Kanguja nonstop bliskalo, tako da ne vem ali je slikal mene ali koga drugega.
MacTron je napisal/-a:Peko je napisal/-a:Danes se peljem po gorenjki proti ljubljani skozi šentviški predor in proti koncu predora z 80km/h
(kar je tudi omejitev), pospešim na 130km/h. V tistem trenutku zagledam parkiran ford
na desni strani ob koncu predora, takoj zatem se pobliska in sedaj me zanima kakšno kazen lahko pričakujem?
Torej ce si pospesil pred znakom 100km/h (ki ni takoj za predorom ampak nekaj metrov naprej)
in ce je stal ford pred tem znakom potem bo to prekoracitev predora kar pomeni za +50km/h
globa: Več kot 40 km/h - 200 € + 5KT
http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... 14#1007014
cr33p je napisal/-a:Peko je napisal/-a:z 80km/h (kar je tudi omejitev), pospešim na 130km/h. Lp
Ce malo ugibam: 130km/h po stevcu je ene 125km/h, odvisno koliko ti laze stevec. Toleranca pri meritvah nad 100km/h je 7km/h. Torej lahko pricakujes kazen za voznjo med 110 in 120km/h.
geronimo je napisal/-a:Kako je pa na Golovcu, če pelješ iz NM smeri proti LJ? A tam je tudi kakšna tabla takoj, ko prideš ven iz tunela? Sicer je bila precej gužva in je iz Kanguja nonstop bliskalo, tako da ne vem ali je slikal mene ali koga drugega.
Po forumu brska: Google [Bot] in 2 gostov