Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
hitri005
Nov uporabnik

Kraj: dolenska

Razbitine na parkiriščih

Napisal/-a hitri005 Pe feb 08, 2008 8:14 pm

Zdravo!
Ker niker na forumu nisem zasledil podobnega primera me zanima kaj je s karamboli na parkiriščih in s tem ko povzročitelj pobegne s kraja nezgode povrh usega ti pa pusti dokaj lep madež na avtu tako kot so ga meni sam žal nisem pravočasno opazil... zanima me še kaj v primeru če avto ni zavarovan za parkirišča???? Za odgovore se že vnaprej zahvaljujem Lp.
8)
Zadnjič spremenil hitri005, dne Pe feb 08, 2008 9:06 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
VW avto use ostalo so samo vozila

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Uporabniški avatar
the_man
Novinec

Kraj: all around

Re: Razbitine na parkiriščih

Napisal/-a the_man So feb 09, 2008 8:18 pm

hitri005 je napisal/-a: zanima me še kaj v primeru če avto ni zavarovan za parkirišča???? Za odgovore se že vnaprej zahvaljujem Lp.
8)

enak primer,opazil ko sem prišel iz faxa. žal če nimaš zavarovano ne moreš popolnoma nič,razen če je parkirišče pod video nadzorom pa da preko posnetka policija izsledi povzročitelja,ali da ga izsledi kako drugače. jas sem se 2 dni žrl glede tega potem pa pozabil na vse skupaj. sem ugotovil da škoda živcev, določen folk pač nia kulture.

lp
za prepoznavnost športnosti avtomobilske firme tekmujejo v formuli 1, rally-u, nascar,...vw pa svojim izdelkom preprosto nadane oznako GTI

Uporabniški avatar
myster
Poznavalec foruma

Kraj: malo tu, malo tam, odvisno od vremena

Napisal/-a myster To feb 12, 2008 8:22 pm

mam enak primer...nekdo se mi je direktno zaletel na parkirišču v spodnji del odbijača.blo je to na enem parkirplacu na pivu in cvetju v laškem. opazil sem šele par dni zatem ko sem pral avto...pač zaenkrat naj bo tako, ko če bi šol ravnat bi mi vrjetno potem lak odstopil...
Lep pozdrav :)
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov