dareerad je napisal/-a:potem boste pa morali še enkrat kontakrirati gospodiča, ki hoče okoli prinest Vas ter mene...jaz imam papirje, kopijo iz AMZS-ja, ki je original.
tudi to moramo vedeti da v Sloveniji ni prepovedano premikati km kar je absurd te države. če nekdo premakne kilometre to ni kaznivo. če pa zato proda vozilo za višjo vrednost pa je kaznivo in se preganja po uradni dolžnosti tožilstva. Vedeti pa morate vsi, da je v postopek tudi vpleten tudi tisti, ki je premaknil km a šele ko je vozilo prodano je ta ki je premaknil km tudi v kazenskem postopku poslovne goljufije.
Glede našega znanja vam pa lahko na kratko rečem da ga imamo dosti. saj smo na tem področju že 7 let.
dareerad je napisal/-a:Pred tremi tedni sem prodal avto, privat, megana, REALNI KM, vse lepo in prav. Danes sem prejel pošto od podjetja ROGAN doo, v katerem so me obtožili, da sem zvtrel kilometre nazaj in da je avto dejansko vreden 2750€ manj (prodal sem ga za 4k). WTF?
Avto je pa imel 189k (realnih) kilometrov, 03 letnik, kupe!
Je kdo imel podoben primer?
rogan je napisal/-a:
oziroma preda terjatve na pram trgovcu nam. tu pa je sedaj sledeči postopek.
mirko
rogan je napisal/-a:Uroš11
si morda trgovec ali si morda oseba ki dela na področju avto elektronike in tuninga in ti taka stvar ne paše, da se je začela odvijati pri nas. Čas je že bil da se to počasi neha delat.
še to kadarkoli si boš želel priti do nas imaš odprta vrata mi se pred nikomer ne skrivamo delamo to kar bi mogla narediti že sama država.
mirko
mmedo je napisal/-a:http://www.slovenskenovice.si/crni-scenarij/konopljo-sta-pridelovala-umetno.html
a da ni to ta mirko, ki piše, da ima v prekmurjo hišo??
rogan je napisal/-a:tudi to moramo vedeti da v Sloveniji ni prepovedano premikati km kar je absurd te države. če nekdo premakne kilometre to ni kaznivo. če pa zato proda vozilo za višjo vrednost pa je kaznivo in se preganja po uradni dolžnosti tožilstva. Vedeti pa morate vsi, da je v postopek tudi vpleten tudi tisti, ki je premaknil km a šele ko je vozilo prodano je ta ki je premaknil km tudi v kazenskem postopku poslovne goljufije.
li
mirko
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov