PS: Trenutno radar ne deluje. Sem namreč čakal dobro uro in kljub vidnim prekoračitvam hitrosti se ni sprožil.
freaky je napisal/-a:Vciri smo bili na DIsco navtiki in smo sli nazaj proti ljubljani in nas je slikal radar v kopru(dvo pasovna cesta v obe smeri) baje da je neka sola tle.Uglavnem je omejitev 30 pa lezeci je takoj+neke bele lucke na cesti gorijo....malo naprej od lezecega pa mi je blisknilo rdece...
Vozu pa sem okol 50-55 ziher...
KAko je glede kazni....vsi ko ste iz kopra mi cimprej kej napiste...
Hvala!!..
MacTron je napisal/-a:No sedaj pa nekaj kar bo morda presenecenje...
Torej taksne "kapelce" kot jim pravimo na nasem koncu - kangooji z radarjem vsebujejo
Gatso radar 24... kateri ima opcijsko varianto IR flasha torej tisti flash katerega se ne
vidi...samo toliko za info.
The Gatso Digital RCS is designed to capture high quality images with two million-pixel
resolution, in varying weather and lighting conditions. It is a combination of the radar
type 24 with Handheld Control, the digital colour or B/W camera (with optional infrared
flash) which are all connected to a Digital Control Unit
_furby_ je napisal/-a:radar je deloval samo na zacetku. zdej pa je ze lep cas izklopljen. se vozim mimo vsak dan in ze zelo dosti casa se ni nic bliskalo tam okoli.
Po forumu brska: Google [Bot] in 3 gostov