a_sist je napisal/-a:Pravna oseba gor ali dol. Tip te je s prisebnim odzivom ( da je tovornjak ustavil) rešil težjih poškodb, če ne še kaj hujšega. Ne bit zdej pi*da in ga zajebat. Isto lahko rečeš delodajalcu, ki bi v nasprotnem primeru imel človeka neki mescev na bolniški, kar tudi ni poceni. fak, me popizdi taka preračunljivost.
Suha je napisal/-a:Jah sedaj še enkrat gledam Evropsko poročilo, in mi je voznik tovornjaka pod postavko 9. Voznik (glejte vozniško dovoljenje), navedel, da ima naslov prebivališča v Sloveniji (moral bi prepisati podatke iz vozniškega dovoljenja). Kot pa pravim gospod ni imel Slovenskega državljanstva, skoraj zagotovo ni imel Slo. vozniškega dovoljenja niti mednarodnega, zato mi ne more potem napisati Slovenskega naslova (lahko da sicer ima začasnega pri nas)... Št. vozniškega dovoljenja tako ali tako ni hotel napisal.... Vse je napisal "iz glave"... Skratka zadeva postaja vse bolj sumničava in če ne drugega bodo tole odkrili na zavarovalnici po kopiji EU prometnega poročila.
Suha je napisal/-a:Bojim se da bom moral to v vsakem primeru razčistiti. Šef je siten in požrt, avto pa je višjega cenovnega razreda.... V kolikor sam ne bom tega napisal v poročilo zavarovalnici, bo najbrž to storil lastnik firme, ker pač voznik tov. vozila ni vpisal številke vozniške in sedaj sklepajo da je sploh ni imel (v kar sem sicer sam prepričan da jo je imel, samo ne mednarodne ampak njegovo nacionalno)
Suha je napisal/-a:Jah sedaj še enkrat gledam Evropsko poročilo, in mi je voznik tovornjaka pod postavko 9. Voznik (glejte vozniško dovoljenje), navedel, da ima naslov prebivališča v Sloveniji (moral bi prepisati podatke iz vozniškega dovoljenja). Kot pa pravim gospod ni imel Slovenskega državljanstva, skoraj zagotovo ni imel Slo. vozniškega dovoljenja niti mednarodnega, zato mi ne more potem napisati Slovenskega naslova (lahko da sicer ima začasnega pri nas)... Št. vozniškega dovoljenja tako ali tako ni hotel napisal.... Vse je napisal "iz glave"... Skratka zadeva postaja vse bolj sumničava in če ne drugega bodo tole odkrili na zavarovalnici po kopiji EU prometnega poročila.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov