vogrinja je napisal/-a:Najprej hvala za hitre odgovore.
Povzročitelj naj bi zahteval, da se nesreča še 1 x preuči. Ali je to možno? Trdi, da so bile kršene njegove pravice. Naj pa povem, da v času nesreče povročitelj ni imel sklenjenega zavarovanja. Kljub temu smo vložili prijavo škode na njegovo zavarovalnico. ( Zavarovanje je bilo prekinjeno dva dni pred nesrečo. Razloga za to ne vemo.)
Ali naj počakamo, na dopisodzavarovalnice sli naj ukrepamo prej, in kako.
lp,
vogrinja
GorazdO je napisal/-a:Za poškodbe se nikoli ne toži povzročitelja, ampak njegovo zavarovalnico (torej tam kjer je denar);
če je policija ugotovila njegovo krivdo, nima kej.. le zavlačuje.
xalfist je napisal/-a:GorazdO je napisal/-a:Za poškodbe se nikoli ne toži povzročitelja, ampak njegovo zavarovalnico (torej tam kjer je denar);
Če je pošten se ga seveda ne toži(zato so zavarovalnice da plačajo škodo- so izjeme, ki so požrešne in jim je zavarovalnica premalo), ampak ko pa se začne oklepati svojih dejanj, katerih sedaj ne prizna, pa bi ga sam z veseljem tožil. Če si za nekaj kriv priznaj in je toto.
xalfist je napisal/-a:GorazdO je napisal/-a:Za poškodbe se nikoli ne toži povzročitelja, ampak njegovo zavarovalnico (torej tam kjer je denar);
Če je pošten se ga seveda ne toži(zato so zavarovalnice da plačajo škodo- so izjeme, ki so požrešne in jim je zavarovalnica premalo), ampak ko pa se začne oklepati svojih dejanj, katerih sedaj ne prizna, pa bi ga sam z veseljem tožil. Če si za nekaj kriv priznaj in je toto.
bolek je napisal/-a:trenutno še vse trajasedaj imam celo probleme z zavarovalnicoker je povzročitelj naknadno prijavil škodo na mojo polico in moram kao neko premijo vrnit drugače pa čakam ali se bo zavarovalnica obesila tudi na mojo odškodnino za poškodbe.
odvetnik mi trenutno rešuje vse te probleme in upam damu bo uspelo rešit brez vračanja česarkoli zavarovalnici
bolek je napisal/-a:če bo šel slučajno kazenski postopek na sodšče kjer bodo ugotavljali krivdo se lahko hitro obrne v mojem primeru je povzročitelj najprej priznal krivdo nato je na sodišču dosegel da sm bil kriv jaz.
bil sm huje poškodovan on ni bilnič oba avta sta bile totalke.
tako da si ni vedno najbolje zanašati na zapisnik.
lp bolek
AndrejD je napisal/-a:bolek je napisal/-a:če bo šel slučajno kazenski postopek na sodšče kjer bodo ugotavljali krivdo se lahko hitro obrne v mojem primeru je povzročitelj najprej priznal krivdo nato je na sodišču dosegel da sm bil kriv jaz.
bil sm huje poškodovan on ni bilnič oba avta sta bile totalke.
tako da si ni vedno najbolje zanašati na zapisnik.
lp bolek
Na Sodišču se pa menijo sodni izvedenci. In imajo večjo težo kot policijski zapisnik, ki je ponavadi pomanjkljiv.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov