JeanGrey je napisal/-a:Hvala za tako hitre odzive
V poročilu sicer piše da je gospa utrpela ''lažje telesne poškodbe'', ne vem pa kakšne, ampak da je potemtakem nesreča kategorizirana kot hujša (kar meni ni povsem jasno, ker kolikor sem gledala je to potem nesreča II. kategorije, in ne III. ali IV.) Pač, en bi rada da si sodnik/sodnica misli, da se izgovarjam, ampak tole je res lep primer izsiljevanja vsega od zavarovanja za avto do zdr. zavarovalnice (še vsak ki pozna mojo zgodbo, mi tako pravi). Skrbi me predvsem, da bi slučajno res dobila izrečeno kakšno visoko kazen na prepoved vožnje, evre bom že izkašljala, če se že lih more mal blagajna napolnit no.... Ker že to, da je odšla do zdravnika dan kasneje, mi je bilo blazno sumljivo. Policisti so mi potem rekli da je una rekla, da je bila po nesreči pač v šoku in ni čutila bolečine. Še 24 ur, oziroma celo več. To je bilo potem naslednji dan ob 19 uri, midve pa sva trčili dan prej ob 15h.
JeanGrey je napisal/-a:Ja, ker je odšla do zdravnika ima zdravnik dolžnost, da prijavi nesrečo. Posledično pač je šlo to preko policije naprej do sodnika, na mojo škodo. Je pač tak, zdaj nimam druge, kot da upam da bo sodnik/sodnica poslušal/a tudi mojo plat zgodbe, in da ne bo kakšen žlehten, ki bi mi za leto prepovedan vozit in naprtil bajne vsote denarja za plačat. Je pa tako, v poročilu ki sem ga prejela danes, je pisalo da je njena škoda ocenjena na 600€ (!?) za praske na odbijaču, moja pa 50€, čeprav na mojem avtu ni niti praskice, vdolbinice ali česa podobnega.
tristan01 je napisal/-a:Mislim pa da imaš ti predvsem paničen strah pred sodnikom.
JeanGrey je napisal/-a:tristan01 je napisal/-a:Mislim pa da imaš ti predvsem paničen strah pred sodnikom.
Ja, to priznam je to kar me daje. Sem se zdaj, ko sem stvar prespala, malo pomirila. Konec koncev nima smisla, da se zdaj dva meseca živciram. Mi pa seveda pride prav vsaka izkušnja, namig, nasvet, ker glede tega nimam izkušenj (in upam, da jih tudi v bodoče ne bom imela!).
Pa da ne bo pomote, nikakor ni v mojem namenu, da bi žensko poskušala očrniti ali oblatiti ali še več, poskušala namigovati, da je njej šlo verjetno za pridobitev €€ od zavarovalnice. To sem samo omenila, ker sem tekom dogajanja dobila takšen občutek, tudi iz njenega obnašanja do mene. Že to, da je med prvimi stvarmi ko sva stopili iz avta rekla ''joj, spet bo treba na zavarovalnico'' in mi potem prodajala zgodbice, kako se je že parkrat skreširala in so ji ljudje pobegnili iz nesreč, mi je bilo rahlo sumljivo. Pa ko sva prišli k cenilcu skupaj, je oni izza mize že pozdravljal ''O ______ (njeno ime)''. Če ona nateguje zavarovalnico, to ni moj problem ne moja krivda.
Je pa seveda gnila situacija, sploh ko vidiš, kakšni so eni ljudje.
JeanGrey je napisal/-a:Že to, da je med prvimi stvarmi ko sva stopili iz avta rekla ''joj, spet bo treba na zavarovalnico'' in mi potem prodajala zgodbice, kako se je že parkrat skreširala in so ji ljudje pobegnili iz nesreč, mi je bilo rahlo sumljivo. Pa ko sva prišli k cenilcu skupaj, je oni izza mize že pozdravljal ''O ______ (njeno ime)''. Če ona nateguje zavarovalnico, to ni moj problem ne moja krivda.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost