uros11 je napisal/-a:no-body je napisal/-a:no daj lepo te prosim pa te raziskave....otrok trpi v družbi...sej tud otrok pijanca ni nič drugačen kokr vsak normalen otrok samo živi pa v nasilju tak ko bo otrok ko ma dva tipa za starše živel v nasilju...zaradi družbe itd
Definiraj normalnega otroka. Me res zanima, kje so. No, pa vsaj naštej 3, da jih grem pogledati in se čuditi, kaj je to za ena vrsta.
no-body je napisal/-a:uros11 je napisal/-a:no-body je napisal/-a:no daj lepo te prosim pa te raziskave....otrok trpi v družbi...sej tud otrok pijanca ni nič drugačen kokr vsak [b]normalen otrok[/b] samo živi pa v nasilju tak ko bo otrok ko ma dva tipa za starše živel v nasilju...zaradi družbe itd
Definiraj normalnega otroka. Me res zanima, kje so. No, pa vsaj naštej 3, da jih grem pogledati in se čuditi, kaj je to za ena vrsta.
kje sem napisal da otroci niso normalni?starši niso ker pijejo.Otroci nimajo normalne vzgoje...
uros11 je napisal/-a:no-body je napisal/-a:uros11 je napisal/-a:no-body je napisal/-a:no daj lepo te prosim pa te raziskave....otrok trpi v družbi...sej tud otrok pijanca ni nič drugačen kokr vsak [b]normalen otrok[/b] samo živi pa v nasilju tak ko bo otrok ko ma dva tipa za starše živel v nasilju...zaradi družbe itd
kje sem napisal da otroci niso normalni?starši niso ker pijejo.Otroci nimajo normalne vzgoje...
Ti boldam. Nikjer ne trdim, da otroci niso normalni in da si ti to napisal. Me pa zanima, kaj s tem misliš.
Mindflash je napisal/-a:Meni se zdi najbolj zanimivo, da večina tistih ki so proti vedno, s prstom kažejo na druge. Drugi bodo obsojali ubogega otroka, drugi ga bodo verbalno napadali, drugi ga bodo pretepali. Pa je res tako? Ni za tako odločitev kriva predvsem vaša "notranja" nestrpnost? Mar ne bi prvo razšičstili pri sebi? Če res nimate nič proti istospolnim družinam, potem jih ne zatirajte! Pravite, da želite le zaščititi otroke? Pred usmerjenostjo staršev ali nestrpnostjo? Istospolna usmerjenost enostavno ne sme obravnavana kot nekaj nezaslišanega, obsojati je treba sovraštvo drugih! To je tisti pravi problem. Z zatiskanjem oči ne bomo nikamor prišli...
no-body je napisal/-a:nič nimam proti gejem, lezbijkam itd...mam pa proti zakonu...zakaj?ker še enkrat ponavljam da otrok trpi!!!ne zarad vzgoje ampak zaradi družbe,vrstnikov...ko bo otrok v puberteti,nekak najbol težko obdobje,kjer je otrok tudi še nestabilen psihično...vsak dan v šoli bo na udaru...kaj se razvije iz tega?depresija,samomori,psihične bolezni...sej z vzgojo ni nič narobe...otrok ne bo lačen,trpinčen od svojih "staršev"...nudili mu bodo najbolše...se bo pa počutil manjvrednega...ker ne bo "isti" kot njegovi vrstniki...
Mindflash je napisal/-a:Res je. In dodat je treba to, da če želite le zaščititi otroke, potem podprite ta zakon, ker boste s tem omogočili tudi otrokom, ki so ŽE vzgajani s strani istospolnih staršev, enakopravnost z drugimi otroci. Torej tu pride v poštev že vaš argument: kaj pa je otrok kriv, da ga takšni vzgajajo? Nič. In tu (ko govorimo o DZ) sploh ni važno, kako ga bodo vzgojili, če je to normalno itd....če je DZ sprejet, bodo otroci imeli koristi. Tisti, ki tega zakona ne podprejo kljub temu da vedo zakaj se gre, so zelo sebični in slabi po srcu in nevoščljivi do OTROK.
In kar se tiče tebe, @no-body...lepo, da si vsaj spremenil ton govora. Tisti tvoj prvi post je bil vreden sodne obravnave (če si dejansko resno mislil s tistimi grožnjami), ne samo bannanja. Prva stvar, ki je pri teh debatah potrebna, je kulturen dialog, podprt z argumenti. Ne bit kot nekateri naši politiki, pa nikakor si ne vzet Jelinčiča za zgled...sej je zabaven dec, in jaz sem ga imel rad u parlamentu, ker je vsaketoliko razbil to monotono bednost našega parlamenta, ampak samo zato. Drugače je on zelo zadrt nestrpnež, nezmožen konstruktivne debate.
V glavnem...če te tako skrbi za otroke, potem bodi ti strpen. Ne glej na druge, pri sebi porihtaj stvari. Če sodim po prvem tvojem postu, vsekakor nisi strpen, in si konkreten, zakompleksan homofob, kar je pač tvoja stvar, ampak vedi, da si potemtakem ti tisti, ki lahko slabo vpliva na te otroke (ki so, še enkrat povem, ŽE lahko bili posvojeni s strani istospolnih staršev). Jaz homofobom ne bom govoril, naj postanejo geji zato, da bodo druge razumeli. Zaradi mene lahko vi od jeze svoje bajte palite, samo ne vtikajte se v njih, kaj šele da bi jih verbalno ali fizično napadali. Seveda to ne velja samo za homofobe, ampak tudi za druge nestrpneže, da se razumemo.
In glede tega al je naravno al ne: vkolikor vem, se tudi živali (zelo redko, pa vendar) včasih zatečejo k takim nagnenjem...vendar živali so drugačne, ker živali ne ljubijo, ampak se ravnajo zgolj po nagonu, torej bi se lahko reklo, da če slučajno katera žival to naredi, to naredi iz neke spolne sle. Če jemljete živali za merilo "normalnosti" istospolne usmerjenosti pri ljudeh, potem sebe dajete v "ogrado", k ostalim živalim. Sami sebe dajete tisoče in tisoče let v preteklost. Pa menda smo ja bolj razviti kot to!In vi uživate v avtomobilizmu, ki je plod napredka, oz. tistega, kar živali niso sposobne...zanimivo.
AgitatoR je napisal/-a:Potemtakem po tvoje že trpi.
no-body je napisal/-a:zdaj vas bom pa tako prašal...kaj bi vi naredili?na primer vi oziroma vaša partnerica imata otroka...bognedaj pride do nečesa in nebosta mogla več skrbeti za otroka...bi vi dovolili da bi vašega otroka vzgajala dalje dva moška ki sta geja?če bi bili možnost odločanja.kljub temu da mu ne bo nič manjkalo...sprašujem za PRIMER , da se ne bo kdo v kake malenkosti spuščal
no-body je napisal/-a:AgitatoR je napisal/-a:Potemtakem po tvoje že trpi.
ja pomoje otrok trpi...ne doma ampak v svoji družbi(vrstniki,šola,njegovo okolje)
uros11 je napisal/-a:Trpi lahko tudi doma. Spol staršev ni garancija za nič. Tako kot trpijo otroci staršev različnih spolov v družbi vrstnikov, vendar pač zaradi drugih razlogov. Družba se vedno spravi na najšibkejšega otroka. Starši bi pač to morali zaznati in ukrepati.
no-body je napisal/-a:kljub temu da obstaja večja možnost da mu bo to pustilo psihične posledice?ker ne bo sprejet v svoji družbi...vsi vemo kako je...pa pravte da naj počistim pred sabo...vemo kaki so vrstniki v svoji družbi
no-body je napisal/-a:uros11 je napisal/-a:Trpi lahko tudi doma. Spol staršev ni garancija za nič. Tako kot trpijo otroci staršev različnih spolov v družbi vrstnikov, vendar pač zaradi drugih razlogov. Družba se vedno spravi na najšibkejšega otroka. Starši bi pač to morali zaznati in ukrepati.
ja mam otroka...LAHKO trpi ja...ni pa nujno...v družbi bo pa 100% trpel..kaj pa lahko starš ukrepa?ko je otrok v svoji družbi?hodi z njim ven?na policijo?to tega ne odpravi ker bo še bolj na udaru..Več je tega da ga branijo bolj je šibki...Tak otrok pa tud nima tako razvite psihe da se lahko sam brani
no-body je napisal/-a:zdaj vas bom pa tako prašal...kaj bi vi naredili?na primer vi oziroma vaša partnerica imata otroka...bognedaj pride do nečesa in nebosta mogla več skrbeti za otroka...bi vi dovolili da bi vašega otroka vzgajala dalje dva moška ki sta geja?če bi bili možnost odločanja
Edit (Mod): Lahko prosim upoštevaš že dano opozorilo? (3.5 - nedovoljeno je pisanje ali citiranje večih post-ov zaporedoma ... )
no-body je napisal/-a:ja pa zakaj bi moral biti otrok še bolj na udaru s take strani če tega ni treba?sam delam u zdravstvu pa sm z njimi vsak dan u stiku...zdaj če rečmo zakaj so take bolezni?nasilje,alkohol,dednost,finance itd...ta zakon bo pa samo še ena dodatna stvar za take stvari...bravo
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov