eclipse_R je napisal/-a:Mirko Strojan, poglavar romske družine:
»Zbirajo se na moji zemlji. Zapirajo cesto, ki vodi do moje zemlje. To so največji gnoji. Vse bom zažgal. Zagradec bo gorel in vsi bodo bežali. Nimajo pravice zapirati našo pot. Po celi Sloveniji se zbirajo Romi. Podporo so nam izrekli tudi hrvaški Romi. Naj krajani Ivančne Gorice ne mislijo, da smo sami,«
na njegovi zemlji? a je ta zemlja dejansko njegova? a kdo to ve?
lp
Ta zemlja kakor jaz vem je še zdaleč od tega da je njegovaeclipse_R je napisal/-a:Mirko Strojan, poglavar romske družine:
»Zbirajo se na moji zemlji. Zapirajo cesto, ki vodi do moje zemlje. To so največji gnoji. Vse bom zažgal. Zagradec bo gorel in vsi bodo bežali. Nimajo pravice zapirati našo pot. Po celi Sloveniji se zbirajo Romi. Podporo so nam izrekli tudi hrvaški Romi. Naj krajani Ivančne Gorice ne mislijo, da smo sami,«
lp
simke je napisal/-a:http://www.nytimes.com/2006/11/13/world/europe/13slovenia.html?_r=1&oref=slogin
pa to ne mores verjet, se v new york times smo prisli...........
MacTron je napisal/-a:simke je napisal/-a:http://www.nytimes.com/2006/11/13/world/europe/13slovenia.html?_r=1&oref=slogin
pa to ne mores verjet, se v new york times smo prisli...........
en mal si prepozn smo ze predebatiral...
http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... 945#744945
milankregar je napisal/-a:Da, Strojanovi so že pred leti kupili to zemljo in so dejansko lastniki. Meni se zdi sramota, da te nekdo ne pusti na svojo zemljo, sploh če nisi nikomur nič naredil.
milankregar je napisal/-a:Da spomnim, ta napetost se je dogodila zaradi enega vaščana (ne-Roma), ki je napadel drugega vaščana, nato pa se zatekel v romsko naselje.
milankregar je napisal/-a:Potem pa se nekatori, kot so Nebivedu, gredo nekakšnih narodnih herojev, in kot že ime pove "nebivedu zakaj se sploh borim".
eclipse_R je napisal/-a:Mirko Strojan, poglavar romske družine:
lp
Spyker je napisal/-a:eclipse_R je napisal/-a:Mirko Strojan, poglavar romske družine:
lp
Od kje teb ta tekst? Zadnje čase nisem popolnoma na tekočem...
Spyker je napisal/-a:Javno grozi preko medijev, pa tud zadnji stavek ni čist nedolžen (Naj krajani Ivančne Gorice ne mislijo, da smo sami). Jest se raje umaknem iz te teme ker mi zviša pritisk.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov