blaz2013 je napisal/-a:Pa še nekaj za vse tiste ki ne znate opazovati družbe. Leta 2009 ko je bil referendum na to temo, je velika večina ki je glasovala proti- bila proti tako porokam kot posvojitvam. Danes torej leta 2015 tisti, ki so proti tem zakonu- je pa že dosti takšnih, ki sicer nasprotujejo posvojitvam ne nasprotujejo pa porokam. Torej napredek je.... in očitno tudi bo.
To je samo dokaz, da v petih letih nismo nič napredovali, ampak smo še vedno zahojenci.
Kaj počne sosed mene ne zanima in me tudi nima kaj zanimat ter nimam kaj gledat čez ograjo kaj počne. Ko je njega zanimalo, jih je dobil parkrat po gobcu in sedaj čez ograjo k meni ne gleda več. To je moja posest in on nima nič za gledat, kaj jaz počnem. Pa če bi se vsi zahojenci tega držali, bi bilo veliko manj problemov.
Če je sosed peder ali soseda lezbika, me ravno zaradi prve točke to ne zanima. To je njegova ali njena stvar. Če si želi otroka in ga posvoji, je spet njegova ali njena stvar. Hvala nekomu, da so otroka posvojili, pomeni, da ga bo imel nekdo rad in bo otrok deležen ljubezni, ter bo poskrbljeno zanj.
Pa če smo še bolj natančni. Če bo v sloveniji 100 posvojitev hetero in homo parov na leto, je to veliko. Če bo od tega 5 posvojitev homo parov, je tudi to veliko. Pa jih ne bo, ker jih je že sedaj na leto manj kot 50. Pa tudi če bo 5 gejevskih parov posvojilo po enega otroka, to ne bodo socialni problemi, ker moraš vseeno biti preskrbljen, da posvojiš otroka, to pomeni, da bo za otroke poskrbljeno in bodo preskrbljeni za življenje.
Kaj pa tistih 50.000 otrok, ki so danes vsak dan lačni, pretepani, živijo v slabih pogojih, jih posiljujejo župniki in podobno? Kako boste pa za njih poskrbeli? Obešate se mogoče na 5 otrok, ki bodo imeli 2 fotra ali 2 mame, pa bo za nih vseeno poskrbljeno, medtem ko jih 50.000 zapostavljate in vam ni mar zanje, pa čeprav živijo v težjih pogojih in nimajo nikogar, ki bi jim pomagal.
V bistvu je tole nasprotovanje samo hinavščina prikritih gejev, ki se bojijo da bi s sprostitvijo zakona lahko to gejevstvo pri njih ven udarilo in hinavščina verskih opranoglavcev z niskim IQ-jem, ki jim pa njihov predstojnik ne dovoli razmišljati s svojo glavo, pa naj bo to janez ali pa vaški župnik.
Mogoče je pa tudi problem, ker bodo otroci gejevskih parov preskrbljeni, pa se nekateri bojite, da bodo imeli več od vas?
blaz2013 je napisal/-a:Ampak nekaterim to očitno ni zadosti in s tem agresivnim vedenjem samo podpirate trditve zagrizenih zagovornikov, da ko se bodo pravice istospolnih sprejele, da ne bo dolgo minilo ko bodo zahtevali še več pravic in spremembo šolskega sistema in ne vem kaj še vse. V sam to ne verjamem se pa nekateri zagovorniki tako obnašate. Toliko z moje strani.
Kakšne dodatne pravice bi pa oni radi? Mislim, kaj več od tega lahko še zahtevajo?
In to ni nobeno zagrizeno zagovorstvo. Mene samo ne zanima, kaj se za sosedovo ograjo dogaja in tudi sam hočem, da sosed enako počne. Zdej ali je peder ali lezbika ali župnik ali pa vse troje - to je vse njegova stvar, samo mene na moji strani ograje naj na miru pusti.