Sem opravičujem, če je izven konteksta in če bom bolj po domače napisal ampak vseeno...
A ni blo rečeno, da bomo najprej morali pasti v krizo in zadolževanje, da se bomo sčasoma lahko vrnili in popravili prejšnje napake??
Zakaj za hudiča že prejšnja vlada ni sprejela kakšnih ukrepov in smo v 2-3 letih iz OK stanja prišli v neznansko krizo in same reforme??
Pahorja niti po moje ne morem sodit, ker bo letel prej preden bo uspel kaj napravit

Janša se meče ven kot da on bo pa v 2 letih iz Slo napravil Ameriko.
Osebno nisem za nobenga, ter bi še najraje videl na čelu kakšnega Lahovnika ipd.
Se mi zdi da se Golobič malce oddaljuje od tega sranja.
Kar se pa malega dela tiče, bi ga mogli dodelat in sprejet. Ko si bomo čez 30 let sami plačevali zdravnika in brez penzij bojo pa spet drugi krivi.
Uglavnem mislim, da imamo v Slo še več kot preveč rezerv glede našega finančnega sistema. Oz če se sam okoli sebe obrnem najdem par stvari pri katerih bi država lahko prihranila...
Me prav zanima vaše mnenje, ker vidim da vas je kar enih par komadov, ki imajo pojma o politiki. Mogoče pa jaz kakšno stvar gledam iz napačnega zornega kota...