Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Katero stranko bi volili, če bi bile volitve to nedeljo?

DeSUS
0
Brez glasov
LDS
2
2%
SD
7
7%
SDS
27
26%
SLS
4
4%
SNS
8
8%
Zares
2
2%
Zunajparlamentarno stranko
7
7%
Ne vem
5
5%
Ne bi volil
41
40%

Skupaj glasov : 103

Broz
Nov uporabnik

Kraj: Velenje

Re: Argumentirana debata o politiki (iz teme Cene naftnih d.

Napisal/-a Broz So apr 23, 2011 7:23 pm

Sicer nisem politično opredeljen ampak zadnje čase sem začel malo spremljati...

Sem opravičujem, če je izven konteksta in če bom bolj po domače napisal ampak vseeno...

A ni blo rečeno, da bomo najprej morali pasti v krizo in zadolževanje, da se bomo sčasoma lahko vrnili in popravili prejšnje napake??

Zakaj za hudiča že prejšnja vlada ni sprejela kakšnih ukrepov in smo v 2-3 letih iz OK stanja prišli v neznansko krizo in same reforme??

Pahorja niti po moje ne morem sodit, ker bo letel prej preden bo uspel kaj napravit :)
Janša se meče ven kot da on bo pa v 2 letih iz Slo napravil Ameriko.
Osebno nisem za nobenga, ter bi še najraje videl na čelu kakšnega Lahovnika ipd.
Se mi zdi da se Golobič malce oddaljuje od tega sranja.

Kar se pa malega dela tiče, bi ga mogli dodelat in sprejet. Ko si bomo čez 30 let sami plačevali zdravnika in brez penzij bojo pa spet drugi krivi.
Uglavnem mislim, da imamo v Slo še več kot preveč rezerv glede našega finančnega sistema. Oz če se sam okoli sebe obrnem najdem par stvari pri katerih bi država lahko prihranila...

Me prav zanima vaše mnenje, ker vidim da vas je kar enih par komadov, ki imajo pojma o politiki. Mogoče pa jaz kakšno stvar gledam iz napačnega zornega kota...
Zamenjam Opel Astro GTC Black & White za Laguno II grandtour Dynamique :)

BraaZ
Novinec

Kraj: Grosuplje :) SELO:)

Napisal/-a BraaZ So apr 23, 2011 7:30 pm

Broz je napisal/-a:Mogoče pa jaz kakšno stvar gledam iz napačnega zornega kota...

hehehe =) več kot 1no stvar še posebaj glede "ukrepov" te vlade, ki so Slovenijo porili v nerešljivo situacijo. Prav tako je bilo malo delo NAPAČNO predstavljeno in tisti, ki je prebral celotni predlog lahko vidi cel kup pomanjkljivost, ki jih da urediti s preprostimi in enostavnimi rešitvami ;)

ampak bomo o tem po praznikih =) Veliko pirhov, šunke in lepih trenutkov v družinskem krogu =)
Slika

Uporabniški avatar
Joie de vivre!
Moderator foruma

Kraj: Gorenja vas

Napisal/-a Joie de vivre! Če apr 28, 2011 11:59 am

esem je napisal/-a:
Joie de vivre! je napisal/-a:...Pahorjanski način vodenja (ki ga je 3 leta nazaj blazno zagovarjal Esem) se je povsem izjalovil....

Joie - na vsak način bi me rad povlekel v to nekonstruktivno debato - tudi s takimi izmišljotinami. V temi sem samo enkrat govoril o Pahorju in sicer tu

esem je napisal/-a:
(BTW - Pahor je res nesposoben - če bi samo to trobil ves čas, bi nekaterim učinkovito zamašil umazana usta. A on raje "dialogizira", nato obupuje in se povrh vsega še poskuša vsem opravičevat - npr tuji državi za izbor šefa našega urada.)

In to je zate "blazno zagovarjanje"? Morda res blazno - a za koga? Upam, da je sedaj bolj jasno, zakaj ne vidim smisla sodelovat v takih "debatah", ki vključujejo podobne "argumente". Upam, da mi ne bo treba ponovno odgovarjat na kakšne druge neprimerne napade.

Tistega članka se spomnim, tvoje mnenje o Pahorju mi je znano, namigoval sem bolj na starejše pisanje iz teme o vinjetah (mnenje o Pahorju je staro 2 leti, ne 3), kjer te je blazno motilo "horukarstvo" prejšnje vlade. Mogoče "pahorjanski" ni pravi izraz, naj bo "esemijanski" način vodenja.

Vse ostalo, kar si povedal, je prav. Naša država je taka, kot smo njeni državljani. Podpovprečno izobraženi, z malo dodane vrednosti, nori smo na nepremičnine in pufe, zelo radi tajimo davke, a vendar vse te slabosti tajimo v podzavesti in za vse težave krivimo druge. Za vse slabo še najmanj krivim politike, s takimi državljani tudi jaz ne bi hotel delati.

In ker je tako, rabimo nekoga zajebanega, da nas v osnovi predrami, tako kot nas je na cesti predramil "horukarski" zakon o prometu. Pištolo na glavo, naj končno začnemo plačevati davke in se žrtvovati, da bi kriza čim prej minila. Zato se mi zdi še najbolj primeren Janša, če že drugega ni.

Uporabniški avatar
Lignage
Moderator foruma

Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov