Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Pe avg 28, 2009 7:33 am

uničeno je vezje od displaya v telefonu, tako sliko imam jaz na stari noki-i n73 katero sem razbil, če jo sedaj prižgem je samo bela slika in nič drugega

Uporabniški avatar
ervin30
Uporabnik

Kraj: Slovenska Bistrica

Napisal/-a ervin30 Pe avg 28, 2009 8:15 am

aha ok ker večraj se mi je slučajno prižgal in normalno prišel v meni ampak se je po minuti,slika sam začela izbrisevati :shock:
Dobra ko bbska.
stara,okrogla, malo bolj siroka ..v svojih najbolsih letih pregresno draga .. zaj parkrat rukjena pa ze dostopna...

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Pe avg 28, 2009 11:37 am

ervin30 je napisal/-a:tisto varjanto ki jo je napisal mactron se probal in nedeluje,prosim pomagajte ker sem obupal nad to nokio :?

Tista varianta deluje brez fizicnih poskodb, torej, ce se zgodi za "zmrzne" v normalnem
stanju, tu imas pa ti kar prijeten pretres... ampak imas pa sreco s tem telefonom :? to pa.
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
ervin30
Uporabnik

Kraj: Slovenska Bistrica

Napisal/-a ervin30 Pe avg 28, 2009 1:21 pm

ma ja nikol več nekupim nokie nasploh .. res bom raje na SE ostal so bolj vzdržjivi
Dobra ko bbska.
stara,okrogla, malo bolj siroka ..v svojih najbolsih letih pregresno draga .. zaj parkrat rukjena pa ze dostopna...

Uporabniški avatar
Drocky
Poznavalec foruma

Napisal/-a Drocky Pe avg 28, 2009 2:03 pm

Ker vidim, da obvladate tole sceno bom pa tut js vprašal. Mam N73 kupljeno pri simobilu ampak je odklenjena. Zdej pa se mi občasno telefon sam ugasne. Se da to na kak način rešit? Pa mam problem pri slikanju/snemanju. občasno se mi sam preklopi na "namizje". Je možno da to zato, ker ima tisti pokrovček od fotoaparata malo lufta? se da delovanje pokrovčka kako izklopit?
aja pa skor pozabo. Tista plava lučka ki včasih utripa včasih pa ne(vrjetno senzor svetlobe al koji k.... je to) zraven sprednje leče nad ekranom. Se da to na kak način izklopit? je pa utripala še preden je se je dal telefon odklenat.
LP Rok

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Pe avg 28, 2009 4:58 pm

@drocky:
kar se tiče tvoje "modre led lučkice" imaš tu how-to
http://www.walkernews.net/2007/03/21/tu ... light-led/

kar se tiče preklapljanja kamere/digitalca na namizje pa ima posledice z tistim pokrovčkom, ki je zadaj

Uporabniški avatar
MrPorka
Nov uporabnik

Napisal/-a MrPorka Pe avg 28, 2009 5:26 pm

Sony Ericsson C902 :D :D :D :D :D
:D

honda_zakon
Nov uporabnik

Napisal/-a honda_zakon Po avg 31, 2009 4:03 pm

sony ericsson ni da ni ;) to ti je mobi

Uporabniški avatar
Kukec
Stalni uporabnik

Napisal/-a Kukec To sep 01, 2009 1:54 pm

zanima me če obstajajo za nokio n95, kakšne aplikacije, kot so števec korakov, merilec pospeškov itd... sem pogooglal nekaj in najdem samo članke v katerih piše da obstajajo, za dol povlečt pa nisen nič najdel...

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Napisal/-a MacTron To sep 01, 2009 4:26 pm

Kukec: Seveda obstajajo tudi v samih *.sis ...pred casom sem ze dodal par uporabnih linkov
Symbian OS-a razvitih in v beta fazi... tokrat samo link 3 gen. ter zgornje iskane programe:
http://www.symbian-freak.com/downloads/ ... eisure.htm

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko To sep 01, 2009 6:47 pm

Zakaj men ne pusti naložit oz. napiše da je potekel certifikat?
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Napisal/-a MacTron To sep 01, 2009 7:12 pm

lisko je napisal/-a:Zakaj men ne pusti naložit oz. napiše da je potekel certifikat?

Sem ti ze februarja napisal :)
http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... 55#1127955

Uporabniški avatar
lisko

Napisal/-a lisko To sep 01, 2009 8:20 pm

No torej tega jaz očitno ne bom imel ker mi ga bo spet uspelo vsipat:) Ima pa spet nasljednji problem....pred dvema mescema sem dobil popolnoma novo ker je prejšna crknila (za tisto ko sem spraševal). Sedaj pa ima problem če se mu sprazni baterija tako, da se telefon vgasne, ob priključitvi na polnilec in ponovnem zagonu pozabi datum in čas.....enostavno če se baterija sprazin mu moram potem vedno znova nastaljat čas in datum.....
Mislim da ga bom enkrat "namerno" zgubil na kakem offroadu :D
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
gashper
Novinec

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a gashper Sr sep 02, 2009 12:03 pm

Imam eno vprašanje. Kupil sem telefon SE w960i, pa ta žal nima garancije in pa računa. Kaj lahko sedaj naredim? Telefon je bil kupljen pri MOBITELU. Se mogoča da vseeno še kje dobit garancijo na telefon ali je to praktično nemogoče? Mora it to lastnik telefona ali lahko grem jaz?

Hvala za odgovore.
[url=http://www.poraba.com/car_details.php?carid=27793] [img]http://www.poraba.com/povprecna/27793_2.png[/img][/url]

Uporabniški avatar
Kukec
Stalni uporabnik

Napisal/-a Kukec Sr sep 02, 2009 1:57 pm

meni je pa uspelo naložit, vendar sem ugotovil da imam neke probleme z gps oddajnikom, ne najde mi satelitov, tut v garminu sem poizkusil in jih ne najde..a je lahko okvara v software, al je mehanska napaka lahko?

Uporabniški avatar
lisko

Napisal/-a lisko Sr sep 02, 2009 3:37 pm

Kukec je napisal/-a:meni je pa uspelo naložit, vendar sem ugotovil da imam neke probleme z gps oddajnikom, ne najde mi satelitov, tut v garminu sem poizkusil in jih ne najde..a je lahko okvara v software, al je mehanska napaka lahko?

Na kteri nokii to uporabljaš? Nokia ima včasih kr problem z iskanjem satelitov.....bodi na odprtem in se probaj premikat. Kot primer: Meni na mestu včasih ne najde satelitov....če ga dam v avto pod prednjo šipo pa rabi par kilometrov predenj najde.
Slika

Uporabniški avatar
Kukec
Stalni uporabnik

Napisal/-a Kukec Sr sep 02, 2009 5:39 pm

na n95
sem še tečt in imel skos vklopljeno in niti po 20 min ni najdlo..

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Napisal/-a MacTron Sr sep 02, 2009 5:52 pm

Kukec je napisal/-a:na n95
sem še tečt in imel skos vklopljeno in niti po 20 min ni najdlo..

Uredu, glede na zgornji step counter, ki sem ti ga linkal je sicer v beta verziji vendar
so glavne napake odpravljene tako, da bi moral delovati... me pa ob tem drugo zanima
ali ti sploh deluje ze integriran nokia maps in aplikacijska navigacija (narisan kompas)?
GPS cip se pri N95 (navadni) nahaja pod tipkovnico.

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a DaDek To sep 08, 2009 8:13 am

DaDek je napisal/-a:n95 (cela potolčena od prometne :/ )
n70 imam za backup
in pa službenega že od leta 2000 n 6310i (samo me zadnje 14dni nekaj zabava, pri zvonenju včasih cvili, tako da ga bom menjal za htc touch cruise verjetno)

update od konca januarja:

nokia e71 ... zakon telefon ;) vendar se mi lušta e75 :D
nokia n95 .. vprašanje: iz osnovne plošče se mi je "odlotala" tipka za glasnost (+), na teleray sem sicer šel, vendar me niso jebali 5% ker je telefon od prometne porisan (steklo je priletelo vanj), in je kao to vzrok.. tipka pa mi je nehala delovati v bistvu že po prvem mescu uporabe (3mesce pred prometno), poznam pa še vsaj 5 folka ki se jim je tud to zgodilo, da jim tipka ne dela, kaj naj naredim? :D menjam ohišje in ekran (oboje je porisano, NE GLOBOKO!)

nokia 6130i je bila popravljena za 10e in piči dalje.. baterija še vedno več kot teden pri zmerni obremenitvi.

Uporabniški avatar
gecco
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a gecco To sep 08, 2009 8:30 am

DaDek je napisal/-a:nokia 6130i je bila popravljena za 10e in piči dalje.. baterija še vedno več kot teden pri zmerni obremenitvi.

hočeš reči 6310i? ;) sklepam ker omenjaš vzdržljivo baterijo
''you cannot be a true petrolhead until you've owned an Alfa''
''Four wheels move the body. Two wheels move the soul.''
Slika
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost