Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
Lignage
Moderator foruma

Slušalke airpods - problem

Napisal/-a Lignage Ne dec 01, 2024 11:31 pm

A mogoče tukaj gor kdo ve?
Airpodsi, ko se pogovarjam z nekom po telefonu, ne delajo dobro. Torej, sam, ko se pogovarjam preko slušalk dobro slišim osebo na drugi strani. Tisti, s katerim se pa pogovarjam, me pa vedno na začetku, ko začnem govorit, ne sliši, potem pa je ok. Kje je problem, da mi požre glas samo na začetku vsakega stavka?

Resetiral sem jih!

Hvala, bom vesel za pomoč.

krimič
Novinec

Re: Slušalke airpods - problem

Napisal/-a krimič Po dec 02, 2024 9:49 am

Si mogce na Telemachu?
Sam opazam, da me enako kot tebe na zacetku sogovorniki ne slisijo (ampak preko telefonske slusalke). In predvidevam, da se povezava na zacetku se ne vzpostavi do konca. Kot da bi bila napaka na omrezju (v mojem primeru Telemach).

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Po dec 02, 2024 10:17 am

Oba. Načeloma pri tej situaciji, ko se ustvarja zamik (VoLTE ima 150ms) operater nima veze, bolj verjetno lokalno občutljivost mikrofona. Pod BT (bluetooth) nastavitvami za te slušalke izklopita adaptive audio (prilagodljiv zvok) in coversation awareness (zaznavanje pogovorov). Ti funkciji delujeta kot odpravljanje šumov in hrupa prilaganjanje na okolico in poudarjanje zvoka druge osebe. Izklop teh dveh funkcij bo naredil airpods-e v navadne BT slušalke.
  • Vorsprung durch Technik | Progress through Technology

Uporabniški avatar
Lignage
Moderator foruma

Napisal/-a Lignage Sr dec 18, 2024 7:07 pm

Hvala za odziv!

Sem kontaktiral tudi apple. Poizkušali smo rešiti težavo, pa žal ni šlo. Očitno je nekaj narobe z desno slušalko. Zato sem rešil tako - slika v priponiki. In sedaj me ljudje spet normalno slišijo.
Priponke
airpod8.jpg
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 150 gostov