metor je napisal/-a:No ja sem v tej stroki tako da, je malo lazje
pri enem sem opustil garancijo leta 2015 pri drugem letos. Vsak ve zase koliko ima znanja in volje, potrebno je orodje, dvigalo, prostor, čas pa se kej.
Tako je, vse se da, če imaš čas. Pri meni je sicer situacija taka, da je avto na leasing-u, pa glede nato , da imam tovarniško predpisano dolge intervale, sem mislil malo pogoljfati in da grem na pooblaščenega samo enkrat letno ali na 30000KM (toliko, da da štempelj
), za ostalo pa privat, ker bom prihranil veliko denarja in živcov. Sem bil nazadnje (10 dni nazaj) na pooblaščenem (Remont) in so mi zamenjali filter kabine, kljub temu, da avto še 1 leto ni staro, pa tudi nima še 15000KM na števcu. Redna cena menjave filtra kabine naj bi bila malo čez 65€, ampak sem na srečo plačal samo 34€, ker je bil popust, tako kot ponavadi. Na koncu se je pa tudi ugotovilo, da avto nima ne digitalnega štemplja ne fizičnega štemplja (v servisni knjigi) od 1. servisa, pa tudi ne računa od 1. servisa. Ko se je treba, k njim naročit na servis, mi takoj pošljejo odgovor na e-mail, ko pa prašam za ceno, koliko kaj pride pa ne duha in sluha. Porazno, upam da ima Malgaj (Ljubljana) vsaj malo boljše storitve in odnose do strank.