Nasveti in napotki ter povpraševanja...

trafo66

popravilo rje

Napisal/-a trafo66 Ne nov 01, 2009 9:51 am

imam na fiatu bravo na zadnjih blatnikih čisto na majhni površini močno rjo.avta ne bi rad vozil avtokleparju ,pa me zanima a obstaja kakšen material razen kita da se zadeva sanira tolk da se to ustavi . brez da bi rezal in varil pločevino. tukaj je zagotovo kdo ,ki je to že delal. hvaležen bi bil za kak nasvet

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare Ne nov 01, 2009 10:01 am

Pri tipotu maš blatnike itak prišravafne in jih samo zamenjaš z ne gnilimi ali pa zadevo saniraš z poliester mrežico potem pa še skitaš z kitom z vlakni.Obe stvari sta malo težji za obdelovat kot navaden kit ampak prebije pa ne tako hitro.

trafo66

Napisal/-a trafo66 Ne nov 01, 2009 10:07 am

ni tipo ampak bravo. tipo je še vedno brez rje in zgleda da je tudi ne bo imel. to je na bravotu in to sam odzad. drugače je avto ko šus . ni mi jasno zakaj to rjavi. kupu sem ga novega.
kje se pa to kupi ta pribor. drugače če bi mi to uspelo se bo dalo brez špricanja prikrit ker na blatnikih je majhna površina na pragih se pa lahko itak pobarva z bitumnom.

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare Ne nov 01, 2009 10:09 am

Merkur,Buhaus,Mavrica...poštrihat boš pa normalno mogu mal tam kjer boš kital.

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Ne nov 01, 2009 10:29 am

Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

trafo66

Napisal/-a trafo66 Ne nov 01, 2009 12:05 pm

čare je napisal/-a:Merkur,Buhaus,Mavrica...poštrihat boš pa normalno mogu mal tam kjer boš kital.

ni velika površina in če jo mal na koncu z original barvo napacam s malim čopičem ne bo zelo opazno.
hvala za nasvet
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 6 gostov