Pozdravljeni!
Lastim si novega P5008 1.2 mhev 136 km, l.2025. Ob prebiranju vseh težav s pure tech motorji me je imelo, da bi naredil posebej temo in napisal vse, kar bi se z vozilom dogajalo. Žal mi ternutno časovno ne steče.
Torej avto je težek skoraj 1800 kg. Odstranil sem zadnja dva sedeža, kar je dobrih 70 kg. Od marca do danes sem naredil 10500 km. Danes smo se drugič vrnili iz morja, trije otroci, žena, polno naloženi. Za noramalno vožnjo je motor čisto dovolj. Priznam, da ga v hrib zmanjka, tam ne dela čudežev, nikakor, vse ostalo bp. Avto je pojava, vsem je všeč.
Dobil sem obvestilo o prvem vpoklicu, dovodna cev za gorivo bi naj bila slabo pritrjena, potrebna je tudi nadgradnja programske opreme, kar opažam tudi sam. Ima določene muhe, ki so prisotne ob povezavi z mobilnim telefonom.
Drugače z avtom vsi zelo zadovoljni. Zadaj ogromno prostora, kot vozniku mi je skoraj za odtenek prevelik, žena zadovoljna (kar je zelo pomembno

). Poraba 6.3, kot sem omenil polno naloženi, klima, 5 oseb..... Dnevno se vozim v Ljubljano iz Štajerske, če sem sam, pri 120 km/h je poraba okoli 5.7. Porabo si tudi dokumentiram, saj se jih veliko dela norca iz tega motorja, ki ja, ima verigo. Je pa garancija 100 k km ali 5 let, ki jo imam podaljsano na 200k in 7 let. Če so kakšna vprašanja, sem na voljo.