Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
primozek69
Novinec

Rja

Napisal/-a primozek69 Po dec 31, 2007 11:31 am

Zihr je blo že govora o odstranjevanju le-te, zato, če me lahko kdo preusmeri, ne najdem nobene teme.

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Po dec 31, 2007 12:15 pm

Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
primozek69
Novinec

Napisal/-a primozek69 Po dec 31, 2007 12:20 pm

Hvala lisko. Še vprašanje. Nikljer nisem zasledil, da bi pred šprickitom oz. kitom, barval s temeljno barvo, zarad nadaljnjega rjavenja. Mnenje?

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Po dec 31, 2007 12:28 pm

primozek69 je napisal/-a:Hvala lisko. Še vprašanje. Nikljer nisem zasledil, da bi pred šprickitom oz. kitom, barval s temeljno barvo, zarad nadaljnjega rjavenja. Mnenje?

Načeloma če dobro skitaš ti ni treba je pa priporočljivo in nić narobe če pobarvaš...tema je iz leta 2004.......takrat sem nekaj barval tako da sem nekaj pobarval z temeljno nekaj ne....nikjer še po 4rih letih ni sledu o rji....
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
Black_Racer®
Poznavalec foruma

Kraj: Toti Cjele

Napisal/-a Black_Racer® Po dec 31, 2007 3:14 pm

primozek69 je napisal/-a:Hvala lisko. Še vprašanje. Nikljer nisem zasledil, da bi pred šprickitom oz. kitom, barval s temeljno barvo, zarad nadaljnjega rjavenja. Mnenje?

Glej,ti obvezno če boš rihtal,najpej rjo zbrusiš do živega (če že ni pol luknje ko se sam dotakneš že z šravfncigrom pol pošvasat treba),potem pokitaš z alukitom,ošmirglaš,pol pa z navadnim kitom naprej,itd,itd,...
Od znotraj švasanega dela pa če si rihtal kje pri blatnikih al pa kje pol znotraj lepoošmirglaš do svetlega,z temeljno,pol z penzlmaso in pol špricneš z nečim pač za podvozje...
ČE pa je to kje drugje recimo na kašnem boku,al pa vrati al pa kje tako pa od znotraj razdereš mal ošmirglaš če zarustan do živega,malo z temeljno in potem z voskom...
Mal na hit razloženo ker se mi mudilo :lol:
1 3 5
2 4 6 R

Uporabniški avatar
primozek69
Novinec

Napisal/-a primozek69 Po dec 31, 2007 3:24 pm

hvaležn
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov