bronski1 je napisal/-a:PS:Mactron me pa zanima ali obstaja kaka žarnica,ki je primerljiva xenonu in,da sveti zelo dobro to je meni važno.Prosim,če mi kar tu napišeš katere žarnice naj kupim,da so vredu in svetijo vredu v dežju in soncu,da si jih nabavim gre pa za H7!
Primerljive halogenske zarnice s xenonsko ni... sedaj je pa zopet tudi odvisno od tega
kaksno svetlobo zelis (imas temo o navadnih zarnicah) torej cisto preprosto in laicno, ce
imas ti H7 halogensko zarnico pobravano na modro, potem bo tudi navzven (ceprav je
volframova nitka v barvi ~3000K) sijalo bolj belo modro.. torej ta svetloba ni nikakor
primerljiva s xenonsko 4300K (originalna zacetna lestvica)... poleg tega pa ji tisti modri
filter pobere ogromno svetlosti. Sedaj, ce si se ze odlocil vgraditi original, potem tudi pri
tem ostani, kajti s kaksnimi kit-i bos imel probleme v kolikor ne bo vse kot mora biti (tema
o xenonskih tehnologijah) to sem ti povedal zato, ker ze kolebas med halogensko in xenonsko.
Odbijac kateri nima pokrovckov za pranje zarometov (blendirano) stane 10€ manj torej
pod katalosko je tisti, ki ima pranje vpisan kot odbijac za modele s pralci zarometov