Nasty je napisal/-a:pugi405;
vsekakor ne bi mešal (znanih) tovarniških napak z napako o kateri je govora v tej temi.
urja;
mogoče sem spregledal, ampak kaj je sploh narobe z avtom, oziroma motorjem.
Ker turbina, ko crkne, crkne tako, da to veš.
gofra je napisal/-a:Končar - dej se kaksno Frutabelo pojej, pa se pejdi v peskovnik igrat s sovrstniki...
Mislim ej?
Urja - z vso pravico imas tezit dokler ne prides do resitve, ce je bil avto res vzdrzevan in vozen lepo, je prednost na tvoji strani. Vsak bi to storil, z mano na celu. Lepa beseda najde svoje mesto in ne dvomim, da bo pri tebi drugace. Porocaj kako je slo.
LpF
Končar je napisal/-a:gofra je napisal/-a:Končar - dej se kaksno Frutabelo pojej, pa se pejdi v peskovnik igrat s sovrstniki...
Mislim ej?
Urja - z vso pravico imas tezit dokler ne prides do resitve, ce je bil avto res vzdrzevan in vozen lepo, je prednost na tvoji strani. Vsak bi to storil, z mano na celu. Lepa beseda najde svoje mesto in ne dvomim, da bo pri tebi drugace. Porocaj kako je slo.
LpF
kko pa veš da je biu vozn lepo, kle krneki nabija, ja lepo smo ga vozil, teran je biu pa u pizdomaterno zdej k je pa šlo, je treba pa na reno pisat: dejte mi novo turbino. haha frutabelo si lohka u rit utakneš pa greš mim vrtca btw.
Končar je napisal/-a:gofra je napisal/-a:Končar - dej se kaksno Frutabelo pojej, pa se pejdi v peskovnik igrat s sovrstniki...
Mislim ej?
LpF
kko pa veš da je biu vozn lepo, kle krneki nabija, ja lepo smo ga vozil, teran je biu pa u pizdomaterno zdej k je pa šlo, je treba pa na reno pisat: dejte mi novo turbino. haha frutabelo si lohka u rit utakneš pa greš mim vrtca btw.
abbe je napisal/-a:kera smesna tema.res obup.
pa urja kaj ti mislis?
lej avto je vn iz garancije,nevem zakaj bi ti oni moral dat novo turbino?mi razlozis zakaj?
avto v 3 letih samo 30.000 km.tok bi jh dizl moral nardit v enem letu.seprau je bil vozen zmeraj samo na kratke relacije.
p.s. tiurbina je potrosni matrjal,ko gre pac gre in je trteba novo kupt.a ko ti bo sklopka sla bos tut tja sla nj ti dajo novo...?
abbe je napisal/-a:kera smesna tema.res obup.
pa urja kaj ti mislis?
lej avto je vn iz garancije,nevem zakaj bi ti oni moral dat novo turbino?mi razlozis zakaj?
avto v 3 letih samo 30.000 km.tok bi jh dizl moral nardit v enem letu.seprau je bil vozen zmeraj samo na kratke relacije.
p.s. tiurbina je potrosni matrjal,ko gre pac gre in je trteba novo kupt.a ko ti bo sklopka sla bos tut tja sla nj ti dajo novo...?
Končar je napisal/-a:haha ta je dobra. seveda niso, majo napake, ampak kako da urja tega neve? Pa bi kupla nemca k je sigurn bolš, aa pa je tut dražji, mal dnara mal muske.
BBS je napisal/-a:abbe je napisal/-a:kera smesna tema.res obup.
pa urja kaj ti mislis?
Turbina pa potrošni material... Kaj pa po tvoje ni potrošni material?
/miha je napisal/-a:abbe je napisal/-a:kera smesna tema.res obup.
pa urja kaj ti mislis?
Mrzl gor ali dol...zadeva bi morala delati vsaj do 100.000 pod takimi pogoji.
Ceed je napisal/-a:Spet ne bo konca.
Res je, da avto ni bil vožen ravno najbolj primerno, ampak, če bi taka uporaba dizla res bila toliko škodljiva, kaj bi se pol dogajalo z mestnimi avti kot so Smart, Ka, 500, 107... diesel, ki se uporabljajo skoraj izključno za mestne opravke in vrtijo skoraj vedno hladni. Pol bi jim vsem na prvem servisu še turbino menjaval?!?!
Pa daleč od tega, da zagovarjam renoja, ampak to, da je šla turbina pri 30K zagotovo ni kriv znak na pokrovu.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov