yashica je napisal/-a:Kaj ima veze "šparanje" vozila s konstrukcijskimi napakami ali slabimi komponentami motorja?
Način vožnje nima prav nobene veze, ne s slabimi glavnimi komponetnami motorja, zaradi katerih se pojavlja takšen in drugačen ropot, bližnje srečanje venilov in batov in ostalih felerjev, ki si jih dovoljuje vw.
Imaš 2.0 tdi in ti dela kot singerca, super. V nekem drugem vozilu je na enakem motorju počil bat pri nekaj kilometrih, hvala bogu, še preden je bil nov avto predan lastniku.
Ni tako enostavno, veš.
Saj to ni letelo na vse in če je konstrukciska napaka, slabi materiali nimaš kaj, ampak za nekatere ko pišejo kako motor čuvajo kot bi bil iz cukra sploh turbine, ki jo skor še prijet ne smeš, da ne bo kaj stran padlo.
Prižgi motor spelji in vozi normalno ne pa da ga pol ure drgneš na mestu in voziš kot po jajcih. To je čisto namerno uničevanje motorja oz iz mojega vidika zgleda kot, da hočejo da jih začne zajebavat in tole jambranje po netu mi je že tudi mal hecno saj ne rečem, da sem proti oz da naj ne razglabljajo o napakah, ki se dogajajo, ampak ko non stop bereš eno in isto. Daj popravi avto ali ga pa prodaj mi ti ga ne bomo pika
Jaz imam kolega, ko je puntota šparal, mirkal da se je ogrel na mestu, da je lepo vozil oz na splošno mirkal skoraj, da te kap. Ta avto oz motor ga je tolk j..., da je na koncu skoraj znorel in je rekel nikoli več.
Drugače jaz se nočem kregat, ker meni je itak vseeno kaj drugi mislijo oz delajo. Osebno do zdaj sem kupil kar nekaj novih avtomobilov in nobenega nisem pustil mrzlega na mestu, da se mašina segreje, da se turbina ohladi,.... in čisto vsi so delali BP nobenih izrednih servisov
ps.: @yashica, da me ne boš narobe razumel, kar sem pisal ni čisto nič nate letelo. Me pa zanima, če slučajno veš, zakaj nekaterim ropotajo cevi za bencin nekaterim pa ne. Jaz sem pogledal pri svojem odstranil zaščitno plastiko na podvozju in imam isto narejeno kot golf pa pri meni ne rapotajo pri nekaterih pa. Zakaj? Po kmečki logiki, če imamo vsi isto potem bi morali imeti vsi isti problem