boštjan_01 je napisal/-a:Kolikor je meni znano nadzor tlaka kontrolira razliko med posameznimi gumami. Če se tlak spreminja enakomerno v vseh gumah, ne javlja napake.
boštjan_01 je napisal/-a:Kolikor je meni znano nadzor tlaka kontrolira razliko med posameznimi gumami. Če se tlak spreminja enakomerno v vseh gumah, ne javlja napake.
Firediver je napisal/-a:boštjan_01 je napisal/-a:Kolikor je meni znano nadzor tlaka kontrolira razliko med posameznimi gumami. Če se tlak spreminja enakomerno v vseh gumah, ne javlja napake.
Torej, ta sistem kontrolira (jaz bi temu rekel: meri) razlike med tlaki in ne meri absolutne vrednosti tlaka v vsaki gumi, ki se potem izpisuje na zaslončku?boštjan_01 je napisal/-a:Kolikor je meni znano nadzor tlaka kontrolira razliko med posameznimi gumami. Če se tlak spreminja enakomerno v vseh gumah, ne javlja napake.
Torej, če vsem štirim pade pod mejo hkrati (ko pade temperatura to vpliva na vse štiri gume), sistem tega ne bo opazil?
Obrazloži, kako naj bi jaz to razumel drugače.
danci1973 je napisal/-a: ...
Druga izvedba pa uporablja senzorje in lahko opozori tudi na 'absolutno' prenizek ali previsok tlak. Tlak pa se glede na okoliščine lahko samo od vožnje in dviga zunanje temperature poveča tudi za več kot pol bara.
P307BlueLION je napisal/-a:
kaj menite vi...
Po forumu brska: Fan, Google Adsense [Bot] in 28 gostov