tuning_man je napisal/-a:Mam seata ibizo letnik 99 model 00. Zadnje čase opažam da nekaj velik pije, pa da nekaj cuka ko mu porineš gas. En mi je reke da bi lahko bla lambda sonda zanič, saj so na tehničnem rekli da nekaj fuša. Ka pa vi mislite kaj bi lahko blo narobe?? Aja pa če je lambda sonda kolko to stane sploh???? Hvala vam
stench je napisal/-a:jaz glih nisem strokovnjak. Je meni cukalo in sem ga peljal k mehaniku in nen takoj vedel kaj je narobe. Tako da pelji k mehaniku bo šel avto probat in bi znal vedet kaj je narobe.
svadreb je napisal/-a:Lahko da je merilec pretoka zraka zanič ali pa le zamazan. Nahaja se takoj za zračnim filtrom. Lahko le preveriš, če ima konektor dober stik, ali pa merilec vzameš ven in previdno očistiš tisti kovinski delček, ki je nameščen v sesalno cev. Pa to delaj pri ugasnjenem motorju in brez kontakta. Sicer se ti bo prižgala opozorilna oranžna lučka.
dcnd74 je napisal/-a:luftmassemesser se v nobenem pimeru ne da očistiti in popraviti (to lahko stori samo proizvajalec - na sredini ima senzor kateri uravnava pretok zraka, kar pomeni da ga je potrebno umeriti). Zato nima smisla karkoli čistiti in popravljati.
tuning_man je napisal/-a:Mam seata ibizo letnik 99 model 00. Zadnje čase opažam da nekaj velik pije, pa da nekaj cuka ko mu porineš gas. En mi je reke da bi lahko bla lambda sonda zanič, saj so na tehničnem rekli da nekaj fuša. Ka pa vi mislite kaj bi lahko blo narobe?? Aja pa če je lambda sonda kolko to stane sploh???? Hvala vam
Po forumu brska: Google [Bot] in 3 gostov