wid je napisal/-a:Jo!
Čas za prvi servis je tukaj in me res zanima komu naj peljem avto? Tu pa tam preberem, da nekateri celo ne menjajo filtrov ali dolijejo olja, itd., h komu torej peljati?
V MB imamo P&D in Potočnik + na ptuju Jerenko.
Če ima kdo kakšn boljši predlog ali kritiko, prosim, na plano.
BY_JOVICH je napisal/-a:Ta teden sem imel servis z Pro_ceed 20.000 km oz. prvi servis. Moraš rečt da so zelo korektni in ustrežljivi.
Danes odprem pokrov motorja in sem bil kr presenečen da so mi spucali in zaščitili, kar je vidno pod pokrovom motorjem. Pa je bilo ornk prašno pod pokrovom.
Tako da vse pohvale Avtoservisu ČREŠNIK
BY_JOVICH je napisal/-a:Tesnilo čepa karterja........................ 00,28€
OLJE Q8 Formula special 5W-30 5l... 58,25€
Filter olja.......................................... 09,56€
Filter goriva...................................... 25,84€
Filter kabine..................................... 22,13€
DELO 1,5h........................................ 45,00€
BREZ DDV: 161,15€
CENA Z DDV: 193,38€
BY_JOVICH je napisal/-a:Ta teden sem imel servis z Pro_ceed 20.000 km oz. prvi servis. Moraš rečt da so zelo korektni in ustrežljivi.
Danes odprem pokrov motorja in sem bil kr presenečen da so mi spucali in zaščitili, kar je vidno pod pokrovom motorjem. Pa je bilo ornk prašno pod pokrovom.
Tako da vse pohvale Avtoservisu ČREŠNIK
Shebo je napisal/-a:Sedaj bom malo offtopic vendar recimo da se bom še vedno navezoval na temo. Tukaj lahko vidite, da je 7 letna garancija na motor in menjalnik nič drugega kot lepa reklamna poteza. Če si predstavljate da vozite avto 7 let (obstaja omejitev kilometrov?) na pooblaščenca, preplačate vse skupaj toliko, da se v nobenem primeru ne izplača. Tudi če vam crkne npr. turbina in jo zamenjajo na garancijske stroške, ste jo vmes že enkrat ali pa dvakrat preplačali...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov