Gyga je napisal/-a:Tole je odgovor uporabnika Fan na moje-podobno vprašanje:Sondo se ne čisti s topili temveč posebno ščetko. Z napačnim čiščenjem jo lahko uničite.
Kaj pa če bi najprej probal zbrisati napako z računalnikom?
g je napisal/-a:zdej pa sem mal v dvomih sel sem v trgovino z avto deli in povprasal za cistilo vplinjacev in loput nato mi je prodajalec prinesel v spreju cistilno sredstvo katreo sm dobro pregledal in videl da cistilo vsebuje aceton in se neke stvari tako da sumim da bo zadeva malo premocna za sondo oz nevem koliko so odprona tipala oz senzorje ki jih ima v sebi
skratka mal sem v dvomih kaj pa ce bi jo z bencinom navadnim scistil pa spihal bi bilo kaj narobe? ce je ze probal na podobn nacin zadevo spucat
lp
astra5 je napisal/-a:Meni so menjali vedno, drugo lambdo na izpušni cevi! Avto gre normalno, samo ta lučka mi že pije živce. Pa bi rad, da bi se to že enkrat uredilo. Nebi pa rad, da mi na servisu menjajo pol avta, kot je to za njih značilno.
maliBobi je napisal/-a:astra5 je napisal/-a:Meni so menjali vedno, drugo lambdo na izpušni cevi! Avto gre normalno, samo ta lučka mi že pije živce. Pa bi rad, da bi se to že enkrat uredilo. Nebi pa rad, da mi na servisu menjajo pol avta, kot je to za njih značilno.
Po napisanem sodeč gre za okvaro katalizatorja saj (ne me držat za besedo) je 2 lamda tam, da preverja delovanje le tega.
"Avto gre normalno" si 100% prepričan? Možno je tudi, da je kaj z elektriko narobe (beri: žice-konektor)
Lep pozdrav
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov