prosko002 je napisal/-a:Vidim, da si Jerry Racing Team? Kaj ste to fantje iz Kamnika? Jest sem bil namreč 6 let v Kamnku, pa sem tm velikrat vidu JRT. Zakaj imaš pa CH tablce?
Avto je pa všečen, čeprav nisem pristaš VW.
lp
Prosko
AIRbrush je napisal/-a:Me veseli da si se spravu še ti svoj avto objavit gor na net.
Nisem vedu da maš navigacijo tud v avtu. Moraš obvezno mal razkazat ko prideš kej v SLO. Sej res kdaj pa prideta, ker sem še pizzo dolžan.
Me veseli da je Jerry racing team mednarodni postal. Hehe...
ej zvone a rabiš cd karto avstriije in nemčije tele atlas ,sem prodal avto pa so mi ostale
Všečna mašinca dokler jo od uzad ne vidš. Jest bi SLO dal na sredino (sam eno nalepko!!). Kol pa kej pupa mašinka? Kaj pomenjo ti kilometri za tak stroj?
sicer sm prebral topic pa nism zasledil, kol KM ma avto po čip tuningom??
je pa lepo videt zavednost!!!
ZvoneCh je napisal/-a:AIRbrush je napisal/-a:Me veseli da si se spravu še ti svoj avto objavit gor na net.
Nisem vedu da maš navigacijo tud v avtu. Moraš obvezno mal razkazat ko prideš kej v SLO. Sej res kdaj pa prideta, ker sem še pizzo dolžan.
Sem ti amlo probal konkurenco nardit ampak mi ni glih uspelo![]()
Ostalo velja prive pa komaj za Božič (a pridemo trije)
Pizza bo draga zapomni si.
Jerryija pa pozna že skoraj cela Švica![]()
Pozdrav ostalo bando če boš jih kaj videl.
AIRbrush je napisal/-a:ZvoneCh je napisal/-a:AIRbrush je napisal/-a:Me veseli da si se spravu še ti svoj avto objavit gor na net.
Sem ti amlo probal konkurenco nardit ampak mi ni glih uspelo![]()
Ostalo velja prive pa komaj za Božič (a pridemo trije)
Pizza bo draga zapomni si.
Jerryija pa pozna že skoraj cela Švica![]()
Pozdrav ostalo bando če boš jih kaj videl.
Kdaj pa pričakujeta kej naraščaj?
just_in je napisal/-a:sam k bo naraščaj nj pove, da bo častil cel forum....
ZvoneCh je napisal/-a:just_in je napisal/-a:sam k bo naraščaj nj pove, da bo častil cel forum....
Ni problema Datum je postavljen na 20 Septembra kdaj bo točno sporočim
pol pa bo Airbrash poiskal lokacijo in sem od 18 Decembra do 10 januarja v SLO in gremo zalit.
A da ne pozabim po spolu bo pa Fant ( pomeni še en mehankar)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov