Stage 3(TTE525R in ostale stvari) bo še nekaj časa počakal

3 in 5 vratna različica mi ne prideta v poštev, ker potem bi bil na istem kot TT torej lahko bi ga tunal ampak moči nebi mogel uporabiti(Sprednji pogon)... Cupra ima opcijo samo pri ST varianti 4 kolesnega pogona, ki mi je bil ob nakupu avta poleg 2.0TSI in DSG pogoj... Pa tudi v prihodnosti, ko bodo otroci bo karavan bolj prav prišel kot pa manjše različice

Armatura mi je ok ker je enostavna, pregledna in vsi gumbi so lahko dostopni, recimo pri Audi S3 mi je katastrofa LCD, ki štrli ven, Golf R in Škoda Superb imata ok mogoče imata LCD malo prenizko... Pač Superb je potem hitro odpadel, ker nima bombončkov kot so boljše zavore, školjkasti sedeži, digitalni števci, Full LED luči ima pač kakšne druge, ki so bolj posvečeni udobju, audi S3 mi je bil predrag, ko sem začel klikat opremo

VW Golf R Variant je bil konkurent ampak bi z podobno konfiguracijo me stal če se prav spomnim okoli 55-60k € za tak dnar mam pa že Stage 3 zraven na Cupri

Sej vsak ima svoj okus zato pa je tudi toliko različnih znamk in modelov, da si vsak najde tisto kar mu ustreza...