Duke je napisal/-a:N2O friki! Dejte vi meni prosim povedat, kaj se zgodi, če motorju v sesalni del spustiš N2O? Kaj bo dajalo energijo? Kaj bo gorelo v motorju, da bo motor imel več moči? A dušik? A mogoče kisik? Ne eno ne drugo. Bo treba še malo GORIVA dodat. Bencin bo čisto OK. Na sesalnem delu imaš pri injection tudi merilec pretoka zraka, ki glede na KOLIČINO, ne pa na kvaliteto (razmerje med kisikom in ostalimi plini v zraku) določa količino vbrizganega goriva. To naj bo začetek za razmišljanje.
LP
Duke
omg
a ti sploh ves kak masina deluje? pa pusti zdaj dizle, ker n2o na dizlu se nisem vido, mogoce obstaja.
kot verjetno ze sam ves, se pomesata bencin in zrak iz filtra pred sesalno loputo, in potem ko se loputa odpre potuje to v cilinder
zdaj pa ce se je N2O v avtu, pa se najprej pomesata benz in zrak iz filtra, potem se zraven primesa se N2O in to potem potuje skozi loputo v cilinder
tak da tu ne rabis nobenega dodatnega bencina, mogoce ce si nastavis einspric nebi nic skodlo, torej N2O ali nitro, ohlaja masino (N2) dusik jo ohladi, kisik(O) pa poveca kompresijo v cilindru, vecja kompresija vecja eksplozija, vecja eksplozija vecja moc!
ce pa sem slucajno se kaj zmoto pa me naj kdo popravi
LP FireSTORM