MikeLima je napisal/-a:TH Performance je napisal/-a:Mike
koliko je M800 sa svim opcijama koje V88 ima ukljucene u cijenu? Sa davkom na cestu?
Znaci SVE ISTO?
Jao Hrvoje...
Precitam tole, mi slika postane jasnejsa. Ti bi primerjal kaj? Stel vhode in izhode? Ampak to je cisto edini argument, ki ti pride na pamet al kaj? Sem te reci razlozil v enem prejsnih postov, se res ne mislim ponavljat. Ce bi bil ti zares malo bolj napreden poznavalec Moteca (za kar se prodajas), potem ti nikoli, ampak res nikoli ne bi padlo primerjat ViPEC in Motec med seboj.
Sem ze napisal, da ce mislis Motec uporabljat kot MegaSquirt, potem je MegaSquirt definitivno boljsi in cenejsi. In izgleda, da bi bil tudi zate boljsi od ViPEC-a, sorry.
Poznam Pectel, sem delal z njim se takrat, ko je bil pigyback za na originalen ECU. Pa tudi kasneje na Cosworth-ih in nazadnje na Subaruju N12. Ne bom rekel, da je slab, ker ni. Meni je vse tisto kar naj bi delalo delalo. So pa lani in predlani mnogi s Pectela prebezali na Motec, ker so imeli probleme z DBW. Tudi Prodrive je imel Pectel za engine management, pa Motec za diff controller v N10, N11, N12. Sem se pogovarjal z njihovimi inzinerji zakaj in kako. Je slo bolj za moc navade in sefovskih prijateljstev kot pa neko razliko v kvaliteti, vsaj kar se pluginov tice. In ko smo ze tukaj, kje je Pectelov plugin za Evo X? Kje je pa za Subaruja N14? Jih fabrike ne suportirajo, ceprav jim oskrbuje fabrisko ekipo??? Dej no... Tvoje pouzdane informacije

Verjetno wishful thinking iz ViPEC-a, a ne? Naj ViPEC raje razlozi, kako je z evo8 pluginom in MAF na AN2. A jim sploh ze kaksen avto laufa tako zvezan?
CAN... Lej decko, mi smo tvoje sanje ze uresnicili
Ce rabis kako uslugo okoli VAG, Porsche, BMW, Renault MB in se kaksnega CAN protokola, smo ti na uslugo, za primerno ceno seveda

Je cela debata startala zaradi "stekerja", ki ima prav te reci dodelane za VAG 1.8T. Zdaj bo se Porsche v novi reinkarnaciji. V prejsni je ze en lep cas delovalo vse.
Kar se tice predlogov, je tako, da firma RSR s katero sodelujem prodaja Motec. Tvoja prodaja ViPEC. Ergo?
Sem zdaj ze debelo uro porabil za pregled ViPEC-ovega softwareja, offline. In ne vidim nikjer nikakrsnega implementiranega Motec CAN protokola nikjer. Morda ne znam najti, kaj pa vem... In ce je to problem, potem je velik problem s SW. In ce pomislim, da bi Motecov dragi HW dodajal na ViPEC ECU, zakaj bi ga ze??? Zaradi par sto eurov razlike? Bi zato rinil v tezave? Ja valjda da ne!
Jaz raje dodam nas poceni HW na Motec-a. Je to juhuhu boljsi rezultat.
Cifrcee... Pod mizo se mi valja ena zlata skatla, pra pra stari Motec, cisto prva generacija. Ima stevilko 3205

In takrat je slo 90% avtov na fergazer, dirkalci pa 95% na Kugelfischerja
20 mesecev ni kaj prida casa za razvoj. Toliko iz prve roke, ker ze 30 let mrcvarim tovrstne reci v originalni profesiji. Reci se merijo v inzinerskih letih. In ce ima ViPEC 100 inzinerjev 30 mesecev, je to dokaj borno stevilo let. In rezultat je tukaj nekje... Ambicija je, ampak manjkajo pa se inzinerska desetletja. Jest sem sicer navijac za vse nove pogruntavscine, da ne bo pomote. Mi je tudi MS open source projekt zelo vsec, kot ideja. V dirkalca ga pa vseeno ne bi dal. Ajd, na skuter mrbit se.
Cenik postavim v kratkem nekam na ogled, pa naj si vsak izracuna koliko kaj stane.
Pa se blodnja da se ne da kupit Boscha... Ne samo, da se ga DA kupit, celo internetno prodajo imajo!

Cene pa lustne, zelo
http://www.bosch-motorsport.de/content/ ... /index.htmLP
Mazi
Mazi
ajmo malo ispocetka.
Koja je namjena motorne upravljacke elektronike?
Nekako mi samo ime govori da UPRAVLJA MOTOROM. Sve ostale funkcije su i vise nego dobrodosle, logiranje, traction control, diff controleri...dapace!
Broj ulaza i izlaza isto tako ne govori o sposobnosti ecu-a, tu cu se sloziti s tobom.
Ali, ima jedan ALI.
Usporediti cu to sa doktoratom. Dok se u npr.medicini, svakodnevno otkrivaju novi lijekovi, postupci i sl. u elektrotehnici to nije bas slucaj. Nije da ce netko "izmisliti" novu struju, magnetizam i sl. Vc je to odavno ispistano i prezvakano, pa ipak, ima ljudi koji se uz titulu inzinjer dice i titulom DOKTORA elektrotehnike.
Zasto to pisem? Kada smo razvijali Vipec, dva ECU-a koja smo postavili kao vodilje sto se tice kvalitete i mogucnosti su bili upravo SQ6 i M800. I nakon iscrpnog i obimnog testiranja, niti M800 niti SQ6 nisu u pogledu kontrole motora pokazali NIKAKVU , pa niti NAJMANJU prednost. Dakle, govorim o onome za sto su ti ecu-i i napravljeni, a ne nadogradjeni. O preciznosti iskre i opaljenja injektora. Naime, slazes se valjda da im je to osnovna namjena, kaj ne? Jer da nije, koji ce vrag onda to uopce na motoru?!!
E pa sad, kad imamo situaciju da je na trzistu hrpa ecu-a kojih velika vecina zadovoljava kvalitetno upravljanje motorom, sto nam preostaje?
Preostaje nam samo da na postojeci ECU nabacamo HRPE opcija, i time drzimo cijenu doticnog proizvoda.
Ista je stvar u auto industriji. Svaki novi model bolji je od prethodnog, uz smanjene troskove proizvodnje. Zato nakrcaju hrpu opreme koja nam treba I NE TREBA i tako umjetno odrzavaju cijenu.
Pa pravo je pitanje da li prosjecnom korisniku TREBA ecu za 3+k€, uz mogucnost kontrole 67xyz dodatnih stvari, kada mu ustvari treba najmanji broj opcija?
Zasto da ga se zakine za kvalitetu, pa da mu se uvali megasquirt?
Zasto bi svi vozili trabante, ako ne trebamo BMW M6?
Vipec daje cjelovito rjesenje kontrole motora, a i vise od toga, za fer cijenu.
Mozes staviti Motec, Pectel, EFI ili kaj god hoces na ISTI auto, i neces dobiti niti 1KS, niti 1Nm.
Pa ZASTO bi prosjecni korisnik, koji zeli kvalitetu kontrole motora kakvu nude visestruko skuplji sustavi poput pectela ili moteca bio prisiljen kupiti isti, ako je postotak njegovih zahtjeva jedva 10% moguænosti doticnog, ako za umjerenu cijenu (ne najjeftiniju), moze dobiti TO ISTO, a da nije morao prodati bubreg ili dignuti kredit?!
Vipecova namjera NIJE konkurirati motecu i pectelu u domeni HIGH end sustava (kakva motec i pectel cine nakon sto dokupis tonu senzora i dodatnog hardwarea) koji se koriste u nekim nelicenciranim trkama (jer koliko vidim, u WTCC-u i ostalim rula Marelli), vec ponuditi KVALITETNO I NE SKUPO rjesenje koje ce zadovoljiti tocno 99,5% korisnika. Onih 0.5% koji imaju novaca da plate iscrpni tuning kakav mozes vidjeti na mom osobnom autu na mojoj stranici, takvi ce se MOZDA i odluciti na Motec ili Pectel. Jer jos nisam sreo stranku spremnu iskesirati novac za 5 EGT senzora, 5 lambda sondi, turbo speed senzor, 4 senzora na amortizerima, 2 g senzora, GPS senzor i sve to ukalupiti u jedan mocan sistem kontrole. Da ne spominjem closed loop boost, wot afr i sl. mogucnosti.
Snaga moteca i pectela nije u ECU-u, vec kao sto ti kazes, u godinama i godinama razvoja i ulaganja goleme kolicine novaca u MARKETING. Otuda ZLATNA boja moteca

Nek se vidi da se ima

:D:D:D:D:D:D Sve je to dio privlacenja publike. Naravno da se za te pare nesto mora i ponuditi, tj, biti bolji od "konkurencije".
Ne zaboravi, da NAJBRZI AUTI VOZE NA FERGAZERE

:D:D:D
Bok stari
Hrvoje