Uh uh, smo že užaljeni

. No pa smo ti prišli malo do živega, sm mislu, da ne bo šlo. Staraš se Mičo, staraš.
Če želiš lahko tud kak avion pripeljemo na valje, če imaš kakšne. Dobesedno avion. Pokličem kakega prijatelja pilota pa bo. Pa se boš ti kot kapitan sedel in po zvočniku poklical stevardese za pomoč

Drugače si verjetno mislil na kak od "naših" avtov in prisolil zraven neumestno.
Poglej, sem ti že v kaki temi nazaj povedal, da me tvoje meritve v bistvu bolj malo zanimajo - tukaj mislim na izmerjene konje npr. mojega avta. Sam že vem, kao močan je. Še bolj vem, kako hiter je. Dosedaj je "pojedel" vse tvoje projekte, tudi takšne, ki so obljubljali ne vem kakšne hitre čase in take, ki so napol zlepljeni skupaj, da sploh stojijo in jih morajo na streetrace-u poprej samostojne spustit po progi, da ocenijo ali so sploh varni. Če primerjaš naše avte s takimi, potem ti pritrdim.
Naši so avioni.
Moj naj bi se pregrel? Verjemi, da ne. Vsekakor ne v pospeševanju 15s ali 30s kot si omenil, čeprav mislim, da bi "tvoje valje" prevrtel hitreje kot večina tam izmerjenih. Kolikor se spomnim, nisem nikoli imel odprtih haub pred štarti na race-ih kot ti. In avto ni nikoli kuhal, ker je stvar narejena tako kot mora biti. Kaj mi bo obisk valjev pri AE, če mi bo krivulja pri 6500 strmo padla dol, a avto vleče vse do konca? Ko bom želel obisk valjev, se bi že raje dobil potem z MikeLimo...ampak kot rečeno, svoj avto naredim na cesti in tudi vidim kako močan je. Ko bom velik pa si bom mogoče kupil kdaj kake valje in se potem na njih igral kolikor me bo volja.
Z daleč največ kilami od večina projektov, ki se odvijajo, je bil rs2 še kar hiter. Ali si že naredil hitrejšega - saj praviš, da imaš "gužvo". Pa valda se bo našel nekdo, ki je hitrejši izpod tvojih rok in bo tudi vozen za vsak dan, ne le oskubljen na minimum in za zdržat 3 rune na 402m...
Še enkrat - osredotočil sem se na meritev Locota na valjih s teboj in na valjih z MikeLimo. Zato ne bodi užaljen in ne vleči tem, ki nimajo nič z dyno vs dyno;
probali ste isti avto in rezultati so drugačni. Komu naj verjamem?
Do 6000 obratov valji pri AE izmerijo do dobrih 30hp na točki več, kar pomeni 10%. Ni malo, kaj bi bilo pri 600hp avtu? Lahko prerišeš krivuljo in potrdiš. Npr. pri 4000 obratih.... Pri 7000 obratih pa AE pokaže veliko manj in krivulja strmo pada. Zakaj? Slaba kalibracija, obrati? Prosim odgovor. Le to pomeni, da za avte, ki imajo moč visoko zgoraj so neuporabni očitno ali pa z njimi ne znaš delati.
Na valjih od Mikelime pa krivulja pričakovani drži konje vse do blokade. Avto se na cesti obnaša točno tako. In to je vse kar šteje za mene. Ne glede ali je izmeril 404hp ali 416hp.
Loco je lepo povedal, da si je mislil, da ima "dobrih 400hp", kar tudi drži. Tudi ti si izmeril isto. Samo krivulja ne odraža realnosti, pa sploh ni važno, da kaže pri tebi več. Mogoče pa kaže MikeLimi premalo