H7 12v isto imam jaz v Roomstru, ce pa imas Fabio I pa H4 12v.lpcardak je napisal/-a:imam skodo fabio in sicer z lecami.zanima me katere zarnice pasejo?eni pravijo da h4 eni pa h7,pa se kaksna mora bit napetost?kupil bi osram nightb. ali philips nightv.kaksen je ucinek na avtomob.z lecami?
cardak je napisal/-a:imam skodo fabio in sicer z lecami.zanima me katere zarnice pasejo?eni pravijo da h4 eni pa h7,pa se kaksna mora bit napetost?kupil bi osram nightb. ali philips nightv.kaksen je ucinek na avtomob.z lecami?
cardak je napisal/-a:a pol ni nobenega ucinka na boljso vidljivost?v cem je sploh razlika med h4 in h7?se pravi na zarnicah z lecami ima zarnica funkcijo kratkih in dolgih luci?
cardak je napisal/-a:thanks.se pravi da imam posebaj zarnico za dolge in kratke luci?ker v avtohisi so rekli da je samo ena zarnica za obe funkciji?!da se pac neka zadevca pred leco spusca in vzdiguje ko preklopis kratke dolge luci?!ma nic mi ni vec jasno!!!!se pravi za menjavo zarnic za dolge luci potrebujem h7 12v/55w?kupil bi pa philipsove xtreme power?
cardak je napisal/-a:se pravi da ne ves kaj bi to bilo?rekli so kao da ima ze predpripravo za xenon?!zdaj pa res vec ne vem katere zarnice naj kupim...
cardak je napisal/-a:no no sem ze blizje odgovoru.se pravi prava zarnica bi bila h4?kaj osebno menis o philipsovih xtreme?moram rec da si res zelo prijazen ozr.potrpezljiv z mano.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov