Novice

Audi v Šanghaj s konceptom Prologue Allroad

Nekoliko pričakovano bo Audi na prihajajočem avtomobilskem salonu v Šanghaju prikazal tretji koncept Prologue.

Nemški proizvajalec vozil bo na avtomobilski salon v Šanghaj pripeljal tretji koncept Prologue, tokrat v različici Allroad. Viri blizu Audija so za spletno stran Autocar razkrili, da bo koncept obdržal tipične oblikovalske karakteristike Audijevih modelov Allroad, med njimi bodo zagotovo najbolj izraziti povečana oddaljenost od tal, plastične oblobe po celotni karoseriji, aluminijasti strešni nosilci, večja platišča in bolj trpežen videz materialov v notranjosti, vse skupaj pa bo zaokrožil najnovejši oblikovalski jezik.

Koncept Prologue je nastal pod vodstvom novega vodje oblikovanja Marca Lichteja in predstavlja spremembo v oblikovalski usmeritvi tega nemškega proizvajalca vozil. Trapezoidna maska je postavljena širše in nižje, kot je bilo sedaj v navadi, nad preoblikovanima zračnikoma sta postavljena klinasto oblikovana žarometa z lasersko tehnologijo. Umirjena stranska linija se vleče skozi celotno medostno razdaljo in s tem poudarja nov štirikolesni pogon, ki je del Audijevega genskega zapisa.

Audi je začel svoj pohod lani novembra na avtomobilskem salonu v Los Angelesu, ko je predstavil prvi koncept Prologue Coupe, na sejmu elektronike CES pa predstavil njegovo hibridno različico. Kmalu je sledila karavanska različica Prologue Avant, ki so jo marca predstavili na avtomobilskem salonu v Ženevi.

Avtomobilizem.com (Vir: Carscoops. Foto: Audi.)

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Volkswagen e-Golf prehitel Nissan Leaf
Alfa bo motorje izdelovala na domačih tleh