Novice

Avtomobilski Facebook

Najnovejše spletno »socialno« omrežje so po novem dobili tudi naši jekleni sopotniki.

Facebook, socialno omrežje, ki je bilo na samem začetku namenjeno zgolj druženju harvardskih študentov, je 4. februarja praznovalo svojih prvih deset let. Pred nekaj meseci se je podobna ideja porodila tudi v Hamburgu s spletno stranjo Motory, le da se na omenjenem omrežju predstavljajo avtomobili – s profilom in časovnico.

Portal bo postal zanimiv le, če bodo predstavljeni resnično straktivni avtomobili, pri katerih se izraža določena individualnost. Tako lahko spletna stran postane še posebej obiskana ob predstavitvah predelanih jeklenih lepotcev ter seveda kakšnih old- in youngtimerjev. Njihovi lastniki bodo lahko uporabili portal Motory za slikovno in tekstovno dokumentiranje celotne zgodovine svojih vozil ter eventuelnih predelav in dodelav le teh. In ne le to – lastniki bodo lahko kasneje ob prodaji svojih vozil potencialnim kupcem s pomočjo spletnega omrežja pokazali, kaj se je z vozilom dogajalo!

A da ne bo pomote: spletno omrežje Motory v osnovi ni zamišljeno kot prodajna platforma (npr. mobile.de), temveč kot omrežje, ki je namenjeno podobno mislečim uporabnikom in deluje bolj sveže in pregledneje, kot že poznani avtomobilski forumi (npr. motortalk.de), saj združuje funkcije socialnih omrežij.

In kaj napisati v status, ko na parkirišču poškoduješ svojega avtomobilskega lepotca? »It’s complicated«?

Avtomobilizem.com (Vir: stern.de. Foto: YouTube.)

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Volvo se seli na enotno platformo
Audijev S1 na ogled