Novice

BMW bo razširil avtonomno tehnologijo po prodajni paleti

Pri bavarskem prestižnem proizvajalcu vozil so potrdili, da bodo napredne tehnologije iz svojih prvih samovozečih avtomobilov razširili po svoji prodajni paleti.

Model prihodnosti, znan le kot iNext, naj bi pri znamki predstavili v letu 2021, pri čemer bo po napovedih prihajajoči avtomobil povsem električen in pripravljen na samodejno vožnjo

Hildegard Wortmann, podpredsednica uprave BMW, je v pogovoru za Autocar razkrila, da so podobno taktiko uporabili tudi pri razširjanju električnih pogonskih sklopov iz modelov i3 in i8 v druge znamkine priključne hibride: ” BMW ima na cestah največje število priključnih hibridov. Lahko si ga omislite v modelu (serije 2) Active Tourer pa vse do serije 7, tako da imamo že danes na cesti ponudbo v vsakem segmentu.”

Wortmannova je še dodala, da podznamka BMW i ni več osredotočena zgolj na električna vozila, temveč svojo pozornost preusmerja v avtonomne tehnologije – nekaj, od česar bodo v prihodnosti imeli koristi vsi modeli BMW: “(Znamka i) bo vedno označevala najnovejše, zelo specifične izdelke. Daje nam možnost predstavljanja kul stvari, brez da bi jih morali takoj razširiti v širšem naboru modelov.”

Avtomobilizem.com (Vir: Carscoops. Foto: BMW.)

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Pobeg v neznano z Volvom V90
Predpremiera nove Seat Ibize bo v Barceloni