Novice

BMW največkrat fotografiran na Instagramu

V ameriški raziskavi, kjer so pregledali preko štiri milijone objav na Instagramu v preteklih štirih letih, so prišli do zaključka, da se na fotografijah najpogosteje pojavljajo vozila BMW. Presenečeni bomo, če vas je to presenetilo.

Bavarski proizvajalec vozil se je v ZDA povzpel na prvo mesto s preko 700.000 fotografijami. Presenetljivo je najbolj priljubljen v kar 21 zveznih državah, med katerimi so tudi Maine, Florida in Kalifornija. Drugo mesto med največkrat fotografiranimi avtomobili je pripadlo ameriškemu Jeepu s prvim mestom v 21 zveznih državah, po pričakovanju tudi v vseh kvadratno oblikovanih.

Na tretjem mestu je Ferrari, ki je največkrat fotografiran v zveznih državah New York, Illinois, Nevada in Washington. V zvezni državi Washington je v vodstvu Audi, ki je očitno s svojim zadržanim dizajnom in navito ceno prepričal tamkajšnje prebivalce.

Raziskovalci so se osredotočili na skupno število objav in ne na število zveznih držav, kjer ima znamka največ objav. Na četrto mesto se je tako zavihtel Porsche, sledijo Nissan, Toyota, Lamborghini, Ford, Dodge. Na repu deseterice je končal Audi.

Podjetje Auto Insurance Center, ki je objavilo raziskavo, je na svoji spletni strani še bolj razčlenilo rezultate študije. Med drugim so prišli do zaključka, da je na en prodan Lamborghini v ZDA objavljenih 606 Instagram sporočil.

Ameriški proizvajalec General Motors se na lestvici pojavi šele na dvanajstem mestu z znamko Chevrolet.

Avtomobilizem.com (Vir: Jalopnik: Foto: Auto Insurance Center.)

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Novi SsangYongovi študiji
Seat je Ibizo Cupro oborožil z večjo močjo