Novice

Bo naslednji Mitsubishi EVO križanec?

Po poročanju nekaterih medijev naj bi pri znamki Mitsubishi razmišljali o tem, da legendarni EVO ne bi več slonel na limuzinskem Lancerju, temveč bi športni paket namestili na novo generacijo kompaktnega ASX oziroma križanca Outlander Sport.

Lance Bradley, direktor Mitusbishija v Veliki Britaniji,  je za AutoExpress dejal, da prehod iz limuzine na kompaktnega križanca ni velik preskok in da gre za izbiro, ki bi si jo lahko privoščili.

V intervjuju je Bradley še povedal: ”Kadar ne služiš denarja, določenih stvari ne moreš narediti. Kadar služiš denar, lahko počneš stvari, ki so dobre za znamko, a ne bodo nujno prinesle dosti denarja. Nismo še na točki, kjer bi se to zagotovo zgodilo, vendar se v vodstvu o tem pogovarjajo.”

Morda bodo morali le dobro premisliti, kam namestiti ogromen strešni usmerjevalnik zraka …

Med napovedmi za novo generacijo modela EVO so se podobne špekulacije že pojavljale, ob bok ugibanjem o dodatku hibridnega pogona. Vozilo, ki bi služilo kot osnova, naj ne bi bilo aktualni ASX, temveč njegov naslednik, ki prihaja v kratkem.

Pri Mitsubishiju naj bi se ob tem tudi usmerili v izboljšanje vtisa o kvaliteti svojih vozil in poskrbeli za bolj prestižno noto prihajajočih modelov.

Avtomobilizem.com (Vir: Carscoops. Foto: Mitsubishi.*)

* koncept XR-PHEV

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Tudi vi s telefonom ogrožate ostale udeležence v prometu?
Lamborghini premamile italijanske spodbude