Novice

Bosch v posel izposoje električnih dostavnikov

Bosch je napovedal, da bo skupaj s Toomom, prodajalcem gradbenega materiala in orodja, v Nemčiji decembra letos zagnal storitev izposoje električnih dostavnikov.

S tem Bosch, ki je v nekaterih državah Evrope že aktiven na področju izposoje različnih vrst vozil, to dejavnost zdaj razširil še na področje dostavnikov.

Celotna zgodba se bo začela pravočasno za priprave na božični čas, pri čemer bodo storitev najprej ponudili strankam prodajnih centrov Toom v Berlinu, Frankfurtu, Leipzigu, Troisdorfu in Freiburgu. Medtem ko storitev izposoje vozil v tovrstnih prodajnih centrih ni nič posebnega, saj jih poznamo tudi pri nas, je Bosch posebej ponosen na to, da bodo naredili korak naprej v smeri ekologije. Vsi dostavniki bodo namreč električni in, jasno, opremljeni z Boschevo pogonsko tehniko.

Če se bo ideja prijela, v kar ne dvomimo, bodo to storitev v drugem koraku razširili še na druga mesta po Nemčiji, v tretjem pa  še na prodajne centre z drugačnim prodajnim programom (pohištvo, gospodinjska oprema ipd.).

Avtomobilizem.com (Vir in foto: Bosch.)

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Prve reakcije proizvajalcev na nove zaveze EU glede omejitve emisij CO2
Hidria drugič zapored najboljši dobavitelj skupine PSA