Novice

Duster pleše …

Dacia Slovenija je objavila ekskluzivni posnetek plesočih Dusterjev sredi Ljubljane.

V poletnih dneh je čas tudi za malo manj resne projekte. Tako smo v uredništvo prejeli sporočilo za javnost, v katerem so nam predstavniki znamke Dacia posredovali povezavo na plesno točko s prav posebnimi akterji: avtomobili znamke Duster. Video združuje dogodka z dveh lokacij, iz Ljubljane in Zagreba.

Na parkirišču Tobačna Mesto v Ljubljani so v nedeljo, 12. junija, ponosni lastniki dvo- in štirikolesno gnanih vozil Dacia Duster postali  del prvega plesočega plesnega dogodka »Duster Dancemob«. V sporočilu za javnost pri znamki niso zapisali, ali so se na mestnih površinah pri obratih bolje odrezali prvi ali drugi … 😉

Glasbeni navdih je plesni dogodek »Duster Dancemob« našel v TV oglasu za Dacio Duster, kjer za glasbeno podlago služi priredba izjemne skladbe skupine Queen »Another one bites the dust«, slišana kot »Another one drives a Duster«.

Enako plesno koreografijo so hrvaški lastniki Dusterjev izvedli sredi Zagreba, nato pa sta bila oba dogodka združena v en posnetek.

Avtomobilizem.com (Vir, foto in video: Dacia.)

Mnenja uporabnikov

4 komentarjev za "Duster pleše …"


Firediver
7 leta 9 meseci nazaj

Uauuu, kakšna reklama..grem takoj po eneg…ne, kar po deset dusterjev! (reklama me spominja na groteskne stop motion risanke iz Vzhodne Evrope pred 40 leti..)

igork
7 leta 10 meseci nazaj

To je pa res kr neki,…

Fnatic
7 leta 10 meseci nazaj

Moram priznat, da sem pričakoval malce več

xxl
7 leta 10 meseci nazaj

No ja,dokaj statična koreografija

 
Poklon legendi: nepremagljiva Italijanka, Lancia Delta HF Integrale
Servis Volva je postal bolj oseben