Novice

Dacia je prenovila kvartet

Dacia bo v Pariz pripeljala prenovljene modele Sandero, Sandero Stepway, Logan in Logan MCV, ki so jih uskladili s pričakovanji njihovih kupcev.

Na Daciinem razstavnem prostoru že nekaj časa nismo videli posebnih novosti, v Parizu pa se bomo ustavili ob pregledu prenovljenih znamkinih modelov Sandero, Sandero Stepway, Logan in Logan MCV, ki bodo po novem bolj podobni Dusterju.

Sveža zunanjost prinaša spremenjena prednja žarometa z dnevnimi lučmi LED pri najbolje opremljenih paketih, drugačni so tudi prednja maska, odbijač ter reže za zajem zraka. Tudi na zadku so se s prenovo dotaknili luči.

Modeli naj bi bili deležni tudi sprememb notranjosti, kjer naj bi bili uporabljeni novi materiali, izboljšana ergonomija ter dodani prostori za odlaganje. Kljub temu, da trenutno pri proizvajalcu še niso postregli s fotografijami notranjosti, ne pričakujemo revolucije.

V sporočilu za javnost pri proizvajalcu ne omenjajo tehničnih sprememb, pričakujemo pa, da bodo posodobljeni tudi pogonski sklopi. V ponudbo bi na primer lahko dodali Dusterjev 1,2-litrski turbobencinski motor, obstoječe agregate pa prilagodili z namenom doseganja večje zmogljivosti ter boljše učinkovitosti.

Avtomobilizem.com (Vir: Dacia, Auto Express. Foto: Dacia.)

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Strupen Mercedesov roadster
Volvo V90 Cross Country – združitev elegance in terenskih sposobnosti