Novice

Deljeni prednji žarometi za prenovljeno Škodo Octavio

Škoda je potihem pripravljala in na presenečenje mnogih razkrila prenovljeno Octavio. Priljubljena izbira družin je pridobila nova deljena prednja žarometa in bo v prodajne salone zapeljala ob koncu letošnjega leta.

Najbolje prodajani model v Škodini ponudbi se bo od ostalih družinskih članov ločeval po deljenih prednjih žarometih, ki jih lahko kupec opcijsko opremi s tehniko LED. Novosti na sprednjem delu se s tem ne končajo, saj so oblikovalci spremenili masko hladilnika in odbijač. Na zadku je manj sprememb, tam bodo le najbolj pozorni opazili spremenjen odbijač in grafično prenovljene luči.

Pri Škodi niso pozabili niti na potniško kabino. Prenovljena Octavia se zdaj pri bolje založenih paketih opreme pohvali z 9,2-palčno večopravilno enoto, točko WLAN in modulom za kartico SIM. Med varnostno-asistenčne sisteme so dodali sistem za zaščitno pešcev, optimizirano parkirno pomoč, sistem za nadzor vozil v mrtvem kotu, sistem za prečni promet za vozilom in kamero za vzvratno vožnjo.

Motorna paleta ostaja nespremenjena, zato bo kupcem še naprej na voljo pisan nabor, ki ga sestavljajo štirje dizelski in pet bencinskih agregatov. Osnovni motor je litrski bencinski trivaljnik, najmočnejši pa je dvolitrski štirivaljnik. Pri skoraj vseh motorjih je mogoče naročiti 6- ali 7-stopenjski samodejni menjalni DSG, štirikolesni pogon pa je na voljo pri 1.8 TSI in 2.0 TDI.

Avtomobilizem.com (Vir: Carscoops. Foto: Škoda.)

Mnenja uporabnikov

4 komentarjev za "Deljeni prednji žarometi za prenovljeno Škodo Octavio"


Galaxy
7 leta 5 meseci nazaj

Smisel oblikovanja po češko…

RedBaron
7 leta 5 meseci nazaj

A 1.6TDI pa ne bo vec 4×4?

Firediver
7 leta 5 meseci nazaj

Saj jih mora, da jih potem lahko tudi ona ukine.. 🙂

7 leta 5 meseci nazaj

Mercedes E, VW polo, Kia sephia, Toyota itd…vsi so opustili dvojne luči spredaj, a Škoda jih uvaja, hmmmm……….

 
Velik, večji, največji – novi Mini Countryman
Kakšna bo usoda Seat Alhambre?