Novice

Dolg seznam odpovedi za Pariz

Avtomobilski salon v Parizu bo na sporedu v začetku oktobra, že zdaj pa v medije postopoma prihajajo informacije o tem, kdo vse bo manjkal v dvoranah razstavišča Porte de Versailles.

Prvih nekaj manjkajočih ne bo nobeno presenečenje, v Parizu na primer tudi letos ne bomo videli Volva, ki se v Evropi udeležuje le avtomobilskega salona v Ženevi. Enako kot lansko leto v Frankfurtu so se sodelovanju odpovedale tudi znamke koncerna FCA, tako da bi tam zaman iskali Alfo Romeo, Abarth, Fiat ali Jeep. Med pomembnejšimi evropskimi znamkami bosta manjkala še Ford in Opel, zagotovo pa je največje letošnje presenečenje zaenkrat izostanek znamke Volkswagen. Naštetim se pridružuje še šopek japonskih znamk – Mazda, Infiniti, Mitsubishi, Nissan in Subaru.

Med luksuznimi športniki bosta uradno zastopani znamki Ferrari in Maserati, Lamborghini pa bo po navedbah organizatorjev predstavljala lokalna trgovska skupina Scuhacher, ki ima salon znamke v Parizu.

Ob že znanih razlogih zniževanja stroškov in iskanja novih (učinkovitejših) načinov povezovanja s ciljnimi skupinami znamke navajajo tudi pomanjkanje novih modelov.

Kljub temu, da bo v Parizu manjkal Volkswagen, za zdaj ni slišati o odpovedih drugih znamk koncerna Volkswagen, zato na avtomobilskem salonu pričakujemo vsaj Audi, Seat, Škodo in Porsche, morda pa se bosta pokazala tudi Bentley in Bugatti.

Se sprašujete, katere od množičnih avtomobilskih znamk zanesljivo ostajajo med razstavljalci? Zaenkrat kaže, da so pariškemu salonu zvesti Citroën, Hyundai, Jaguar, Kia, Land Rover, Lexus, Mercedes-Benz, Peugeot, Smart, Suzuki in Toyota, ki jim bomo posledično namenili več pozornosti 😉

Avtomobilizem.com (Vir: Carscoops, Volkswagen, Mondial Paris Motor Show. Foto: Avtomobilizem.com.)

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Med prizorišči OI Tokio 2020 tudi brez voznika
Najprestižnejši član Audijeve družine športno uporabnih križancev