Novice

DS s paketom Performance Line spreminja videz, ne zmogljivosti

Francoska znamka vozil DS je v ponudbo vseh svojih modelov dodala nov paket DS Performance Line.

Paket DS Performance Line prinaša kontrastno črno streho ter nekaj unikatnih barvnih odtenkov za modele DS3, DS 3 Cabrio, DS 4 in DS 5. Za najmanjšega člana je tako na voljo sedem barvnih kombinacij, za DS 4 šest in za najprestižnejši DS 5 pet.

”Zmogljivostni paket” prinaša še posebna črna platišča z rdečimi sredinskimi pokrovčki. Manjši barvni detajli v rdeči, beli in zlati so vidni še na stranskih ogledalih in zadnjem usmerjevalniku zraka. Nekaj unikatnih dodatkov so namestili tudi v potniško kabino. Za začetek je tu novo tekstilno oblazinjenje, vendar se lahko kupci odločijo še med dvema vrstama usnjenega oblazinjenja. Monotonost razbijejo kontrastni šivi na sedežih, oblogah vrat, prestavni ročici in usnjenem volanskem obroču. Na sedeže so dodatno izvezli logotip DS Performance Line.

Med zadnje posebnosti sodijo osvetlitev LED v potniški kabini ter kromirani dodatki na volanskemu obroču in pragovih.

DS Performance Line kljub imenu prinaša le lepotne izboljšave, saj motorna moč posameznih modelov ostaja nespremenjena. Kupci bodo lahko svoje nove avtomobile s posebnim paketom opremili od 1. oktobra dalje.

Avtomobilizem.com (Vir in foto: DS.)

Mnenja uporabnikov

2 komentarjev za "DS s paketom Performance Line spreminja videz, ne zmogljivosti"


tomson
7 leta 7 meseci nazaj

Razen zunanjosti ti DSi niso nič posebnega. Še posebej pa niso niti ugodni.

Ivan36
7 leta 7 meseci nazaj

Haha, naštej mi posebnosti ABM, a je ABM ugoden? Razen NAPIHNJENE cene so bolj redke pa enake vsaj 3 generacije razen luči te vedno spremenijo pa imaš MK3, 4 5 6 7 itd.

 
Poklon legendi: Mazda ”Miata” MX-5
Nemčija želi posredovanje Evropske komisije v emisijskem sporu z FCA