Novice

Elon Musk dviguje prah z nepričakovano objavo

Elon Musk, izvršni predsednik Tesle, je preko Twitterja za 17. oktober najavil, za večino nepričakovano, produktno novost.

Musk je z nepričakovano objavo presenetil številne ljubitelje znamke in tudi tiste, ki so bližje ameriškemu proizvajalcu električnih vozil. Kaj imajo v rokavu pri Tesli, še ni znano, a smo prepričani, da bo to teden ugibanj in namigovanj, saj vsi nestrpno pričakujejo, kaj bo prikazal vedno nepredvidljivi Musk.

Prvi so se oglasili pri spletnem mediu Eletrek, kjer predvidvajo, da bi pri Tesli lahko predstavili novo različico Autopilot 2.0, ki naj bi imel vgrajeno izboljšano strojno opremo, senzorje in trojno prednjo kamero. Glede na aktualno posodobitev programske opreme, ki je spremenila delovanje sistema delno avtomatizirane vožnje, bi lahko videli novo generacijo radarskega sistema.

Manj verjetno, a še vedno mogoče, je, da bodo pri Tesli predstavili novost v povezavi s prihajajočim Modelom 3. Morda pa bo Musk čez teden dni pokazal najbolje opremljen in za proizvodnjo pripravljen Model 3.

Kot običajno lahko le počakamo, kaj bo prinesel naslednji teden …

Avtomobilizem.com (Vir: Carscoops. Foto: Tesla.)

 

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Albanska policija z novimi Volkswagni e-Golf, a brez javnih polnilnic
Nemci brez bencinsko in dizelsko gnanih avtomobilov po letu 2030?