Novice

Evropski kupci Mustanga ne bodo gledali finalne tekme Lige prvakov UEFA

Zakaj ne? Ker bodo v tem času poskušali preko spleta oddati rezervacijo za enega izmed le 500 primerkov novega Mustanga, ki bo v omejeni seriji, prvič v 50-letni zgodovini modela, naprodaj tudi v Fordovih evropskih salonih – a le od začetka finalne tekme Lige prvakov UEFA do zadnjega sodnikovega piska.

Ob začetku finalne tekme Lige prvakov UEFA med moštvoma Real Madrid CF in Club Atlético de Madrid 24. maja letos bo torej priložnost za oddajo rezervacije za enega od prvih 500 Mustangov za Evropo, ki bodo na voljo kot ‘fastback’ v rdeči barvi Race Red ali kot kabriolet v srebrni Magnetic Silver, s posebnim paketom opreme in potrdilom o omejeni seriji. Oba lahko poganja Fordov novi 2,3-litrski motor EcoBoost ali 5,0 litrski motor V8.

“Prihod novega Forda Mustanga v Evropo je dogodek, ki si zasluži največji možni oder,” pravi Roelant de Waard, podpredsednik za trženje, prodajo in storitve pri Fordu Evropa. “Upamo, da bo možnost naročila prvih modelov prav med finalom Lige prvakov zagotovila doseg, ki ustreza pomembnosti tega trenutka.”

Ford je pred tem že potrdil, da s finalom v Lizboni zaključujejo svoje 21-letno sponzorsko sodelovanje z Ligo prvakov UEFA.

Fordovi trgovci bodo s prodajo novega modela začeli naslednje leto.

Avtomobilizem.com (Vir: Ford)

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Parkiranje Aventadorja v Monaku
Velika petletka Sergia Marchionneja