Novice

Fiat Ducato Panorama z dvema novima motorjema

V prodajni paleti Fiata Ducato za prevoz potnikov sta na voljo dve novi motorni različici Euro 5: 2.3 Multijet s 110 kW (150 KM) in 3.0 Multijet s 132 kW (180 KM).

Motorna paleta Ducata za prevoz oseb sedaj obsega tri Euro 5 dizelske motorje Multijet z neposrednim elektronskim vbrizgom goriva, z delovno prostornino od 2,3 do 3,0 litre, z močjo od 96 kW (130 KM) do 132 kW (180 KM), kar stranki omogoča izbiro motorja, ki je najprimernejši glede na njen posel. Motorji so učinkoviti, servisni interval je dolg, poraba pa nizka (prihranek do 15% v primerjavi z motorji Euro 4). So tihi, z relativno nizko težo, kar je pri gospodarskih vozilih, ko je teža ključni dejavnik, pomembna prednost.

Model Ducato so vedno odlikovali zanesljivi in varčni motorji, z visokim navorom pri nizkih vrtljajih, ki omogočajo prijetno vožnjo v različnih prometnih razmerah. Dejstvo, da Fiat Professional ponuja različne motorje, ne le enak motor z različno močjo, pomeni, da lahko stranka brez kompromisov izbere najustreznejši motor.

Vir: Fiat

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Petrol podelil 12 avtomobilov BMW
Nova Opel Astra GTC – Pozornost vzbujajoč dizajn, ultimativna dinamika