Novice

Ford Performance dan na Vranskem že drugič privabil množico ljubiteljev hitrosti

V centru varne vožnje na Vranskem so se obiskovalci v nedeljo posvetili Fordovim najbolj vznemirljivim športnim modelom.

Za dva ducata srečnežev je bil dan namenjen adrenalinskemu sproščanju, saj so se lahko učili vozniških veščin za volanom Focusa RS ter Mustanga, Focusa in Kuge ST-Line ob dirkaško prekaljenih voznikih. Tomaž Kaučič in Matjaž Korošak sta se z vozniki posvetila vaji iskanja idealne linije, Luka Marko Grošelj je skrbel za pravilen potek na vaji drifta, Andrej Jereb in Mitja Klemenčič pa sta jih odpeljala na hitri krog.

Obiskovalcem se je pridružl Fordov ambasador in smučarski skakalec Jurij Tepeš,  ki se odlično znajde za volanom zmogljivega Forda Focus RS in je ob tej priložnosti povedal: »Vse skupaj je idealno, od vremena do števila ljudi, ki so se danes tukaj zbrali. In verjamem, da smo vsi skupaj resnično uživali.«

Na dogodku so  potekale tudi testne vožnje z novo Fiesto, ki so jo lahko obiskovalci spoznali od blizu in v praksi. Za vožnjo ljubiteljev Fordov po terenu je poskrbel inštruktor Brane Legan v Rangerju.

Boštjan Hribovšek, direktor trženja in prodaje Summit Motors Ljubljana, je zadovoljno komentiral dogajanje: »Kot na 1. Ford Performance dnevu, nam je tudi tokrat vreme izjemno naklonjeno. In dokaz, da so Fordovi avtomobili resnično privlačni, potrjujejo številni obiskovalci, ki so danes zbrali na poligonu, se z našimi avtomobili popeljali, bodisi na umirjeni vožnji na odprtih cestah, na sovozniškem sedežu najbolj zmogljivih modelov ali pa se prepričali v zmogljivosti Rangerja na terenskih vožnjah.« 

Avtomobilizem.com (Vir: Ford. Foto: Foto Klub Lev.)

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Korejci odpirajo največjo tovarno akumulatorjev v Evropi
Pred razkritjem novega Audija A7