Novice

Ford predstavlja razširjeno družino Vignale

Ford dokazuje, da prestižna oznaka Vignale ni le muha enodnevnica, zato je v Ženevo pripeljal tri modele Vignale, pripravljene na proizvodnjo.

Povečana serija Vignale sedaj sloni na modelih Edge, Mondeo in S-Max, kaj kmalu pa bi lahko svojo prestižnejšo različico dobila še Kuga.

Ford oglašuje oznako Vignale kot veliko večjo stvar, kot je različica Ghia. Med drugim prinaša ročno izdelane dodatke, na primer posebno usnjeno oblazinjenje, izrazite zunanje oblikovalske elemente in ostale manjše značilnosti.

Na ženevskem avtomobilskem salonu bodo pri modrem ovalu predstavili še eno novost in sicer novo individualizacijsko možnost za stranke preko izbranih salonov ”FordStore” v Evropi. Do sedaj so uredili že preko 300 takšnih trgovin, proti koncu leta pa se bo številka povzpela blizu 500.

Na razstavnem salonu se bosta bohotili dve različici S-MAX, ena v ekskluzivni biserni barvi Vignale Milano Grigio in druga v barvi Vignale White Premium. Poleg njiju bo parkiran še Edge v rjavi barvi Vignale Ametista Scura, Mondeo v barvi Vignale White Platinum v limuzinski in karavanski različici ter koncept Kuga Vignale. Slednja je obarvana v barvo Vignale Palazzo Pearl, z unikatnim oblazinjenjem sedežev, vrat in instrumentalne plošče. Kar štiri od petih prodanih Kug je bilo opremljenih z najbolje založenim paketom Titanium, zato je velika verjetnost, da bo Ford kmalu predstavil še produkcijsko različico Kuge Vignale.

Avtomobilizem.com (Vir: Carscoops. Foto: Ford.)

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Tudi ljudska Giulia je prava paša za oči
Mercedes-Benz je prvič v zgodovini pripravil kabriolet razreda C