Novice

Ford z ločenimi saloni za linijo Vignale

Pri Fordu bodo naslednje leto pričeli prodajati svoje najbolj luksuzne avtomobile, ki bodo označeni z emblemom »Vignale«. Kupcem bosta najprej na voljo modela Mondeo in S-MAX.

Po vzoru Citroenove linije DS bodo odprli ločene salone, potencialnim strankam pa bodo na voljo tudi posebne storitve. Oblikovni koncept salonov bo povzel osrednje dizajnerske elemente nove Fordove prestižnejše linije. Saloni so bili zasnovani z isto ekipo oblikovalcev, ki je sodelovala pri liniji Vignale.

Saloni bodo locirani v območjih večjih evropskih metropol ter zgolj pri izbranih Fordovih partnerjih. Notranji salonski interier, ki bo rdečo nit črpal iz avtomobilskih modelov, bo še posebej skrbno izbran in visoko kvaliteten, v salonih pa bo moč odkriti mehko sedežno usnje ter posebne barvne kombinacije »Vignale«. Salone bodo vodili posebej izšolani managerji.

Stranke bodo deležne tudi posebnih storitev, kot npr. prevzem avtomobila na domu za redni servis ter možnost izposoje avtomobila iste kategorije za čas servisa. Strankam bodo na voljo še izbrani programi čiščenja za njihove »Vignale« modele.

Že sedaj pa so pri Fordu predstavili posebno kolekcijo dodatkov »Vignale«, kot na primer potovalno torbo »Vignale Weekender«, ki je letos prejela nagrado »iF Design Award«. Med dodatki je moč najti tudi usnjene ženske torbice, denarnice, etui za iPhone, ipd. Barvni spekter omenjenih dodatkov je v prepoznavnih barvah »Vignale«, kot npr. »Milano Grigio« in »Nocciola«. Dodatke pa je že moč naročiti preko njihove spletne strani.

Tekst: Avtomobilizem.com (Vir: auto-medienportal.net. Foto: Ford)

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Vrednost znamke Kia Motors po Interbrandu je od leta 2007 narasla za 480%
Hyundajev testni center na Nürburgringu